Beste vrijheidsstrijders,
 
Bedankt voor jullie reacties op mijn uitzending van gisteren. Als je het nog niet hebt gezien dan kun je ‘m hier terugkijken.
 
Ik wil voor mijn komende shows weer om jullie kennis en ervaringen vragen. En het is in lijn met de wereldberoemde uitspraak van een van de weinige echte journalisten op deze aarde Julian Assange:
 
“Een van de hoopvolle dingen die ik heb ontdekt is dat bijna elke oorlog die de afgelopen vijftig jaar is begonnen het resultaat is van leugens in de media. De media hadden het kunnen tegenhouden als ze diep genoeg hadden gezocht; als ze de overheidspropaganda niet hadden overgenomen, hadden ze deze kunnen tegenhouden.”
 
Voor mijn komende uitzendingen wil ik weer blootleggen welke leugens en misleiding de media op ons hebben afgevuurd de afgelopen jaren. Dus mijn vraag aan jullie is: wat is voor jullie de grootste medialeugen geweest van de laatste jaren?
 
Denk aan cojona, climate change, oorlogen of het mondood maken van "complottheorieën" die later uit zijn gekomen. Welke leugens zijn het hardst gepusht door de media? Laat het me weten via robert@jensen.nl.
 
Ik wil jullie nog bedanken voor het behalen van de 25.000 met onze inzamelingsactie! Wij bestaan dankzij jullie financiële steun en ik kan nu met mijn team met heel veel zekerheid richting het najaar! Dank namens mij en honderdduizenden kijkers van mijn show!!
 
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI
UPDATE 12 JULI
UPDATE 24 JULI
UPDATE 31 JULI
UPDATE 7 AUGUSTUS
UPDATE 17 AUGUSTUS
UPDATE 6 SEPTEMBER
UPDATE 14 SEPTEMBER
UPDATE 16 SEPTEMBER

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven