View this email in your browser
Hi John,

Het MPJC2016 zal plaatsvinden op 23 juni 2016. In één dag word je helemaal bijgepraat rondom media innovatie, door (Inter)nationale topsprekers.

Maak het MPJC mede mogelijk!
Met ruim 700 bezoekers uit de creatieve- en media industrie is de 9e editie van het Mediapark Jaarcongres het media netwerkmoment van het jaar. Het doel is niet om winstgevend te zijn maar om voor iedereen toegankelijk te zijn, een lage toegangsprijs is daarvoor een must. En dat is de reden dat we partners zoeken.

Partners kunnen zich op verschillende manier aan MPJC binden. Zo zijn er gold, silver en bronze partnerships. Ook is het mogelijk om een expertsessie of demotafel te adopteren.  Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig? Bekijk dan hier de partnermogelijkheden of neem voor persoonlijk advies contact op met Ton van Mil van iMMovator.

Heb je geen interesse om partner te worden, maar wil je wel graag aanwezig zijn dan kun je uiteraard gewoon een ticket kopen als bezoeker. Registreerje ticket snel, dan profiteer je nog 23 dagen van het voordelige Super Early Bird tarief!


 
The Early Bird gets the worm
Registreer snel, want als je voor 31 maart een ticket koopt profiteer je van het super Early Bird tarief: je betaalt dan slechts € 149,50 in plaats van € 299,- (goedkoper worden de kaartjes niet!)
Registreer nu!

SxSW Update op het Media Park
 

Ga je niet naar het #SXSW festival? Kom dan op 24 maart naar de SxSW update in de SWITCH! Je wordt in één middag bijgepraat over de vele aankondigingen, demo’s en sessies die op de SXSW zijn getoond. 
Aanmelden

Powerworkshop: Filmen met smartphone en tablet

De Media Academie organiseert op 15 maart, 31 maart en 14 april een powerworkshop 'Filmen met smartphone of tablet' in de SWITCH op het Media Park.

 
Aanmelden
Copyright © 2016 Mediapark Jaarcongres, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in at our website our you have visited Mediapark Jaarcongres previous editions.

Our mailing address is:
Mediapark Jaarcongres
Joop van den Endeplein 1
Hilversum, Noord-holland 1217 WJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list