Huur de eerste keer een makelaar in, start met een klein project en kijk hoe die makelaar dat allemaal doet. De volgende keer kun je het zelf.
Vastgoedmarkt
Online versie
gratis proefmaand Vastgoedmarkt
Lees Vastgoedmarkt een maand gratis!
Wilt u niets missen van nieuws, transacties, trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Sluit u aan bij het platform van Vastgoedmarkt. Probeer geheel vrijblijvend een maand gratis.
Mediq: kijk naar makelaar, volgende keer kun je het zelf

Huur de eerste keer een makelaar in, start met een klein project en kijk hoe die makelaar dat allemaal doet. De volgende keer kun je het zelf. Lezen? Neem een proefabonnement (stopt automatisch).

Lees verder >
Matthijs Storm nieuwe CEO Wereldhave

De raad van commissarissen van retailbelegger Wereldhave heeft Matthijs Storm aangedragen om per 1 augustus 2019  Dirk Anbeek op te volgen als CEO en managing director. 

Lees verder >
Longread: de visie van Mantel

De eerste gesprekken tussen fietsenwinkel Mantel en de eigenaren van The Wall over een vestiging voor de retailer uit Arnhem dateren van twee jaar geleden. Maar de overname van The Wall door Urban Interest en Built to Build, eind vorig jaar, zorgde voor de demarrage.

Lees verder >
Dick Gort: 500.000 m2 kantoor erbij in Amsterdam ‘best stevig’

Het is de vraag of er behoefte zal zijn aan de 500.000 m2 nieuw kantoor waar de gemeente Amsterdam ruimte voor maakt.

Lees verder >
Ex-boekhouder stak geroofd geld vastgoedfamilie in lingerie

De Barendrechtse ex-boekhouder die meer dan 24 miljoen euro stal van de Rotterdamse vastgoedfamilie Van der Sluijs moet 2,1 miljoen euro terugbetalen, zo meldt RTV Rijnmond. 

Lees verder >
In Amersfoort begint de slag om de woningmarkt

Met een campagne in Amersfoort geeft woningplatform Jumba.nl de aftrap voor een aanval op de gevestigde orde in de koopwoningmarkt. 

Lees verder >
G&S: nieuwe kantoren vooral buiten Zuidas

Een flink deel van de nieuwe kantoorvoorraad in Amsterdam moet niet op de Zuidas verrijzen, maar op andere locaties in de hoofdstad.

Lees verder >
Heimstaden: ‘We zitten er in voor de lange termijn’

Het Zweedse Heimstaden kocht eind maart bijna 10.000 Nederlandse huurwoningen. Vastgoedmarkt sprak met Chief Investment Officer Christian Fladeland van Heimstaden. Lezen? Neem een proefabonnement (stopt automatisch).

Lees verder >
BPD wil miljoenen zien van Dordt voor stoppen villawijk

Dordrecht hangt een claim van negen miljoen euro van projectontwikkelaar BPD boven het hoofd voor het cancelen van het plan voor een villawijk, meldt AD De Dordtenaar.

Lees verder >
Moeilijke banken

Enkele weken geleden werd ik gevraagd om voor een groep vastgoedondernemers twee vragen te beantwoorden: Waarom doen banken zo moeilijk? En waarom dringen ze duurzaamheid op?

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright