Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Medvedev eerste deelnemer 48e ABN AMRO WTT

Daniil Medvedev, de nummer 5 van de wereld, neemt in februari deel aan het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament. De 24-jarige Rus, vorig jaar finalist op de US Open, komt voor de vierde keer in actie in Rotterdam Ahoy.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Nu het internationale tennis weer is begonnen, is ook voor ons het moment aangebroken om het ABN AMRO World Tennis Tournament aan te kondigen. We zijn er heel blij mee dat Daniil Medvedev, met wie we eerder al afspraken maakten over 2021, heeft bevestigd inderdaad weer naar Rotterdam te komen. Het geeft aan dat de spelers, net als de fans, zin hebben in toernooien.”

Lees meer
Enquête

Samen met het Fieldlab Evenementen doen we een groot onderzoek onder bezoekers van evenementen. Wil jij ook je mening geven over de maatregelen die onderzocht worden? De evenementenwereld is benieuwd naar je mening.

Klik hier voor het onderzoek van het Radboudumc.

Nooit genoeg van tennis?
Koop nu je tickets!

Wil je naast alle informatie via onze nieuwsbrief ook de leukste tennis content op je socials ontvangen? Volg dan de Facebook, Instagram, Twitter en Youtube kanalen. Winacties, spelers video's, throwbacks, alles komt voorbij op de socials van het ABN AMRO WTT. 

 

Van zaterdag 6 tot en met zondag 14 februari 2021 wordt in Rotterdam Ahoy het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. 

Zorg dat je erbij bent en koop vandaag nog je tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Volg ons
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2020-09-08 15:33:01