Bekijk en bestel: Women to space coincard
Beste meneer / mevrouw Do
Vandaag start World Space Week! Wist u dat er in totaal nog geen 600 mensen op aarde naar de ruimte zijn afgereisd? Minder dan 12% daarvan is vrouw. Daarnaast is minder dan 24% van de werknemers binnen de ruimtevaart vrouw. Statistieken waar volgens de organisatie Cosmic Girls verandering in komt. Reden genoeg voor de Koninklijke Munt om een nieuwe penning te lanceren. En deze is nu verkrijgbaar!

Women to Space coincard
De Women to Space coincard is een unieke uitgifte van de Koninklijke Nederlandse Munt, in samenwerking met Cosmic Girls. Met de speciale coincard, met daarin een unieke penning en een €1 munt, vragen we aandacht voor het verhogen van het aantal vrouwen in de ruimte. En dit begint bij het inspireren van jonge meisjes en bij hen te laten doorschemeren dat alles mogelijk is: ook naar de ruimte gaan!

Maak kans op een Inner Space Training!
U kunt zelf ervaren hoe het is om als astronaut de ruimte in te gaan. Bij aankoop van een coincard via onze website maakt u automatisch kans op het winnen van een Inner Space Training, een mentale paraatheidstraining voor commerciële astronauten. De training wordt gegeven bij de Koninklijke Nederlandse Munt in Houten. Hier leest u de voorwaarden van de winactie. De training wordt gegeven door Mindy Howard, oprichtster van Cosmic Girls Foundation. 

Email vertraging Dubbele Gouden Dukaten
Afgelopen vrijdag heeft u een e-mail ontvangen over de vertraging van de Dubbele Gouden Dukaten. Deze is onbedoeld naar het hele klantenbestand verzonden. Heeft u geen abonnement op de Dubbele Gouden Dukaat of heeft u een andere bestelling gedaan? Dan kunt u deze email als niet verzonden beschouwen. Onze excuses voor het ongemak.
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Women to space coincard
Privacy  •  Voorwaarden