Ontdek de Kop van Drenthe, Met vrienden op vakantie en de lekkerste zomersalades
Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Interview Wilfried de Jong, Margot Ros is terug en hoe! & De reis van je leve
Zin
Meer balans in je leven
Lief voor je hart

Hartklachten worden bij vrouwen snel afgedaan als overgangsklachten. We geven je tips voor meer balans in je leven en daarmee een gezond hart. 

Zin
Fijne adresjes & meer
Ontdek de Kop van Drenthe

Het uiterste noordelijke puntje van Drenthe is een prachtig stuk natuur met verschillende nationale parken. Het landschap is hier ruig en uitgestrekt, dit is het Scandinavië van Nederland. Met ook nog esdorpen, een voormalig gevangenisdorp en heel veel fijne adresjes: Drenthe hééft het.

Zin
Uittip
50PlusBeurs 2023

Van 12 – 16 september in Jaarbeurs Utrecht. Maak je eigen shopper of test e-bikes op het fietsplein. Vakantie Inspiratie of woonideeën bij honderden stands! Maak het mee tijdens de 50PlusBeurs. Met actiecode ZIN23 krijg je nu korting op je ticket(s)!

Zin
‘De dood van mijn moeder heeft de schrijver in mij doen ontwaken’
Jan Vantoortelboom

Hij kreeg er zelf mee te maken. Dus wordt het werk van Jan Vantoortelboom getypeerd door trauma en de dood van een ouder. Zijn nieuwste roman Mauk, is een even beklemmend als aangrijpend verhaal over een getraumatiseerde jongen.

Zin
Zij doen niets liever
Met vrienden op vakantie

Samen op reis? ‘Ja, gezellig!’ zeggen deze vrienden, vriendinnen en twee bevriende stellen. Komende zomer en dit najaar trekken ze er vrolijk met elkaar op uit.

Zin
Zomercampagne
2+1 gratis op alle tijdschriften!

Geniet deze zomer van een heerlijk tijdschriftenpakket. Je ontvangt nu bij aankoop van 2 tijdschriften nog 1 extra tijdschrift gratis! Alle combinaties zijn mogelijk. Voeg de 3 tijdschriften toe aan de winkelmand en de korting wordt automatisch verrekend.

Zin
Kleur op je bord
Smullen van Zomerse Salades

Hoogzomer, geen zin om lang in de keuken te staan. Gelukkig staan deze zomerse salades in een handomdraai op tafel. En lekker dat ze smaken. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden