Hoor klanken uit een 'galaxy far away'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Is deze e-mail slecht leesbaar? Bekijk de e-mail dan in uw browser

Afmelden

ARTIS-Groote Museum

Zie hoe al het leven verweven is in ARTIS-Groote Museum

Ontdek op een interactieve manier hoe al het leven op aarde met elkaar verbonden is en zie de samenhang tussen mens, dier, plant en microbe. ARTIS-Groote Museum stelt namelijk uw wereldbeeld ter discussie. Waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe? En welke rol spelen wij in het grotere geheel? De exposities, installaties, tentoonstellingen, kunstwerken, films en verhalen in dit historische rijksmonument houden een spiegel voor, confronteren en bieden u nieuwe perspectieven.

Bekijk de deal
The Star Wars Suite

Beleef een epische en galactische ervaring

Laat u meevoeren op de meeslepende deuntjes van de legendarische Star Wars-soundtrack naar een galaxy far, far away. Van de avontuurlijke melodieën van Tatooine tot de meeslepende tonen van lightsaber-duels: elke noot brengt u naar een verre, fascinerende wereld. Mis The Star Wars Suite dus niet!

Bekijk de deal
TOP2000 Live Symphonic

TOP2000 Live Symphonic

Vanaf

44,-*

The Music of Simon and Garfunkel

The Music of Simon and Garfunkel

Vanaf

49,-*

Misdaadpodcast 4 juli
Dagje uit

Ga een gezellig dagje uit

Neem uw (klein)kinderen mee naar een pretpark of kom samen tot rust bij het mooiste wellnessresort van België. Liever de nieuwste films in de bioscoop zien? Dat kan natuurlijk ook!

Bobbejaanland

Bobbejaanland


Voor

28,90

MaDiWoDo Bioscoopkaart (e-voucher)

MaDiWoDo Bioscoopkaart (e-voucher)


12,90

8,50

Dagje Wellness Hezemeer

Dagje Wellness Hezemeer


51,45

31,95**

Ga voor nog meer voordeel naar de Volkskrant Shop.

Naar de shop