Bitcoin Magazine NL is het grootste nieuwsplatform van Nederland op het gebied van Bitcoin (BTC). Op onze website kun je terecht voor nieuws, analyses, podcasts en achtergronden.

Online Bitcoin & Lightning Cursussen voor beginners én gevorderden


Het kan soms best lastig zijn om de puzzelstukjes over Bitcoin bij elkaar te vinden. De ontwikkelingen van de cryptomunt gaan razendsnel en de informatie kan overweldigend zijn. Waar moet je beginnen om Bitcoin écht te leren begrijpen? Wellicht is een online cursus wat voor jou, waarbij je met visueel beeldmateriaal alles op eigen tempo kunt leren.

En zelfs als je denkt dat je Bitcoin helemaal snapt, blijkt er ook nog iets te zijn als het Lightning Netwerk, waarmee je op een snelle en goedkope manier satohi's kunt versturen. Weet jij al hoe het precies werkt en hoe je het kunt gebruiken?

Onze redacteur Arnold heeft voor jouw twee cursussen in gemaakt. Hierin legt hij stap voor stap uit hoe Bitcoin werkt én neemt hij je in de vervolgcursus ook mee in de wereld van Lightning. 

Online Bitcoin Cursus voor beginners


Heb je altijd al meer willen leren over Bitcoin? Hoe het precies werkt en waarom het bestaat? In de Online Bitcoin Cursus 'Beknopt & Begrijpelijk' leer je het stap voor stap op eigen tempo: hoe zien betalingen en private keys eruit? Wat is het consensus mechanisme en het protool? Waar zijn nodes, miners en de mempool goed voor? Alles komt stap voor stap voorbij in ruim 2 uur aan beeldmateriaal.

In deze cursus leer je:
  1. Hoe Bitcoin verschilt van (het beleid van) de euro;
  2. Hoe Bitcoin verschilt van betalingen via banken;
  3. Wat het belang is van de miners, nodes, de mempool;
  4. Hoe en waarom Bitcoin is ontstaan.
Cursus door Arnold

Ik ben Arnold Hubach en ben al een aantal jaar actief in de ‘Bitcoin space’. Uit ervaring heb ik gemerkt dat veel mensen Bitcoin zien als een manier om snel rijk van te worden. Men stapt direct over op handel en komt zo snel terecht bij altcoins. Ik wil in deze cursus graag de nadruk leggen op de fundamentele en niet zo zeer de technische analyse rondom Bitcoin.




Het is jammer om te zien dat mensen geld in projecten smijten die niet levensvatbaar zijn. En dat komt omdat ze Bitcoin niet begrijpen. Ze zien het als een trage en logge versie van digitaal geld dat geen toekomst heeft. In deze cursus neem ik de basis principes van Bitcoin door die je móet snappen voordat je jouw eerste Bitcoin koopt.

Nu voor slechts €29,-

Met het volgen van de cursus wordt je met het volgen van de cursus ook onderdeel van een community ‘Bitcoin Vrienden’ op Telegram waar je iedere dag vragen kunt stellen en waar ik je op de hoogte houdt van bijzondere nieuwtjes.

Leer meer over Bitcoin in de bovenstaande cursus van slechts €29,- en met de code BITMAG-5 krijg je ook nog eens 5% korting!
 

Kennismaking met het Lightning Netwerk


Voor de geïnteresseerde is er ook nog een deel 2 over het Lightning Netwerk. Deze cursus borduurt voort op de Online Bitcoin Cursus. Lightning is een tweede laag bovenop de Bitcoin blockchain waarmee je supersnel en supergoedkoop betalingen kunt doen, maar nog veel meer!

In deze cursus leer je:
  1. Hoe je toch snel en goedkoop Bitcoin kunt betalen;
  2. Hoe de schaalbaarheidsoplossing op Bitcoin werkt;
  3. Waar je moet beginnen met een Lightning wallet;
  4. Wat je naast betalen nog meer kunt doen met Lightning.
Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor €19 kun je de cursus volledig op eigen tempo volgen. Met de code BITMAG-5 krijg je wederom 5% korting!

Tip: deze cursus werkt perfect in combinatie met de instap- of opfris cursus over Bitcoin zelf.

Lees op Bitcoin Magazine NL het meest actuele nieuws over Bitcoin!

Socials, webshop en podcast Hup Bitcoin!

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Nieuwsupdates in video vorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Facebook
Twitter
YouTube
SoundCloud
Website
Email
Medium
LinkedIn
Tips?
Heb je een tip, businessidee, interviewverzoek of interesse in een samenwerking?
Neem contact op met Wessel Simons op +31 6 81 60 66 96 of wessel@bitcoinmagazine.nl

Copyright © *2020* *Bitcoinmagazine.nl*, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.