Bekijk deze nieuwsbrief online
donderdag 15 december 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Meer niet-toereikende controles onderwijsinstellingen
De financiële positie van de onderwijsinstellingen is in 2015 verbeterd. Ook is het aantal instellingen dat door de inspectie onder aangepast financieel toezicht is geplaatst verder teruggelopen. Toch blijkt er een toename van niet-toereikende controles te zijn.
Lees meer
 
 
Europese samenwerking moet kwaliteit en vertrouwen in cloudapplicaties verbeteren
Zeker-OnLine (Nederland), Label Cloud (Frankrijk) en Trusted Cloud (Duitsland) hebben een overeenkomst voor samenwerking getekend om MKB-ers in Europa zekerheid te geven over de kwaliteit en betrouwbaarheid van online diensten.
Lees meer
 
Nieuwe Accountancy verandert alles Advertorial

Ambitieuze accountants gebruiken Exact Cloud Business Software

Wil je volledig betrokken zijn bij je klanten? Wil je dag en nacht voor ze klaar staan? Wil je hun toekomst én die van jezelf veiligstellen? Dan ben je klaar voor Nieuwe Accountancy. Onze kwaliteitssoftware en ondersteuning stellen jou én je klanten in staat om te groeien.

Start vandaag nog met Nieuwe Accountancy

 
WBSO-voordeel blijft behouden bij Horizon 2020 en EFRO
Werkgevers die gebruik hebben gemaakt van de WBSO of RDA én van EFRO-subsidie of Horizon 2020 hoeven het WBSO- of RDA-voordeel niet in mindering te brengen op gemaakte (loon)kosten. Met dat bericht komt de RvO.
Lees meer
 
 
Tweede Kamer start ondervragingscommissie fiscale constructies
Voor het eerst organiseert de Tweede Kamer een parlementaire ondervraging, een verkorte vorm van de parlementaire enquête.
Lees meer
 
Deskundig en ambitieus Advertorial

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld de auto van de zaak? Mr. Heleen Elbert is een zeer ervaren fiscaal jurist.
Zij heeft ruime praktijkervaring en is dé autobelastingspecialist. Ga naar www.elbertfiscaal.nl en neem contact met haar op.

 
Herstel transport- en logistieksector moet zich bewijzen in 2017
Transport- en logistiekbedrijven zien de vraag toenemen en laten volgens ING zakelijk in 2017 opnieuw behoorlijke volumegroei zien. Toch zal dit herstel zich in 2017 nog moeten bewijzen, aldus ING.
Lees meer
 
 
Debat over Belastingplan 2017
Dinsdag 13 december heeft de Eerste Kamer met staatssecretaris Wiebes (Financiën) gedebatteerd over zes wetsvoorstellen.
Lees meer
 
 
Verklaring geregistreerd inkomen online beschikbaar
Een verklaring van geregistreerd inkomen downloaden? Tot nu toe kon dat alleen aangevraagd worden via de BelastingTelefoon. Vanaf woensdag 14 december kan dat ook via Mijn Belastingdienst zelf.
Lees meer
 
 
Export blijft groeien
Het volume van de goederenexport was in oktober 5,2% groter dan in oktober 2015. Dat is een grotere stijging dan in de voorgaande maand. CBS meldt dat in oktober vooral de export van personenauto’s, aardgas, chemische producten en elektrische apparaten steeg. De wederuitvoer groeide sterker dan de uitvoer van Nederlands product. Het importvolume was in […]
Lees meer
 
Vereniging van Eigenaren kan Airbnb-verhuur verbieden Contentpartner
De financiële aspecten van een Vereniging van Eigenaars zorgen voor veel onduidelijkheid en discussies. Wat zijn de nieuwste financiële rechten en plichten van een VvE, waar een accountant in kan adviseren?
 
Slim of sociaal Opleiding
Wat wil ons brein dat we zijn? *nieuw* Uit neuropsychologisch onderzoek blijkt dat ons brein zo gauw het de kans krijgt, dat wil zeggen als we even niets doen, iets heel specifieks aan het ontwerpen en oefenen is. Dat iets kunnen we aanduiden als de passie van ons brein. Welke is die passie? Waarom heeft […]
 
Fiscalist (generalist) Vacature
Door het gestaag groeiend aantal leden is Auxilium Adviesgroep op dit moment op zoek naar een: Fiscalist (generalist) Wij bieden u: een plezierige informele werkomgeving met enthousiaste collega’s samenwerking met andere professionals een honorering die marktconform is een goede balans tussen werk en privé voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën Uw werkzaamheden bestaan uit het […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn