Meer openbare informatie, dus minder affaires?

5 years ago
  • Html
  • Text
  Affaire na affaire - lessen uit de doofpot
Medische missers, ruzies tussen medisch specialisten, ontslag wegens disfunctioneren, bestuurders die niet ingrijpen, een Inspectie die toeziet en een lawine aan negatieve publiciteit. De laatste jaren zijn ziekenhuizen en artsen onder het vergrootglas komen te liggen, affaire na affaire komt naar buiten.
Elsevier presenteert op woensdag 30 oktober het onderzoek ‘De beste ziekenhuizen’ tijdens een symposium met als thema: Affaire na affaire - lessen uit de doofpot. Een debat op het scherpst van de snede tussen betrokken partijen - over de oorzaken en gevolgen, over schade voor de patiënt, schade voor de arts, bestuurder en de reputatie van het ziekenhuis. En vooral over de vraag: hoe te voorkomen dat het zo ver komt?
Met als sprekers onder anderen:
Dr. Ronnie van Diemen-Steenvoorde - Inspecteur-generaal voor de Gezondheidszorg Prof. dr. Robbert Huijsman - Manager Kwaliteit & Innovatie bij Achmea Fred Plukker - Interim-manager, coach en adviseur van besturen en raden van toezicht Drs. Chiel Huffmeijer - Voorzitter Raad van Bestuur HagaZiekenhuis Robbin Thieme Groen - Bestuurslid Isala

Volg het symposium op woensdag 30 oktober, meld u nu aan!
   
Inschrijven met korting
Abonnees van Elsevier en Zorgvisie ontvangen € 100,- korting op de deelnameprijs.
 
 
  Sponsor:   Mediapartner  
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent van Reed Business. Wilt u geen aanbiedingen van Reed Business Events meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich met één klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt. Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox, vragen die u naar deze mailbox stuurt worden niet beantwoord.

Share this newsletter on

Related newsletters

Elseviergezondheidszorg.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year

© 2019