Meer over de nieuwe Mazda CX-5 | Dynamic voordeel op de Mazda2 en CX-3

2 years ago


Text only:

Ontdek de nieuwe Mazda CX-5
Ontdek de nieuwe Mazda CX-5
 
online versie
 
 
Een krachtig design en uitzonderlijke rijeigenschappen vind je in de nieuwe Mazda CX-5. Ervaar tijdens het rijden een eenheid die je alleen in een Mazda kunt ervaren, mede dankzij G-Vectoring Control. 
Vanaf 12 mei staat de nieuwe Mazda CX-5 in de showrooms vanaf € 30.990,- rijklaar. Kun je niet wachten? Stel hem dan nu alvast samen in de configurator
 
 
 
Meer over de nieuwe CX-5
 
 
 
 
Volledig uitgerust en scherp geprijsd
 
 
 
Heb je de Dynamic uitvoeringen van de vernieuwde Mazda2 en Mazda CX-3 al ontdekt? Deze modellen zijn uitgevoerd met onder andere: navigatie, lichtmetalen velgen, Lane Departure Warning, parkeersensoren achter en Cruise Control. 
Bovendien profiteer je nu van Dynamic voordeel dat oploopt tot € 2.695,-. Daardoor rijd je de Mazda CX-3 Dynamic vanaf € 26.590,- en de Mazda2 Dynamic al vanaf € 17.490,-!


 
Bekijk aanbiedingen
 
 
 
 
Jinba Ittai: in elke Mazda voelbaar 
 
 
 
Jinba Ittai betekent ruiter en zijn paard als één en staat aan de basis van alles wat wij doen. We focussen op de eenheid tussen auto en bestuurder. Elk onderdeel, van knoppen tot het stuurwiel, van de pedalen tot het dashboard, alles hebben we gepositioneerd met Jinba Ittai als uitgangspunt. We noemen dat Drive Together.
 
 
 
Drive Together
 
 
Aangenaam anders 
Door de combinatie van stijlvol design, geavanceerde veiligheid en rijplezier is de Mazda6 aangenaam anders. Ook de pers is het daarover eens. Zij verkiezen de Mazda6 in rijtests namelijk regelmatig tot winnaar op basis van rijgedrag en uitstraling.
 
Ontdek de Mazda6
 
Het Gouden Festivalbandje 
Mazda en Beardyman presenteren: mens en machine worden één. Maak nu kans op het Gouden Festivalbandje en rijd in een Mazda naar jouw favoriete festival in Europa. Zo word je één met je auto en je muziek. 
 
Maak nu kans
 
 
Proefrit maken
Brochure aanvragen
Dealer zoeken
Configureren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We zien je niet graag gaan, maar als je je wilt afmelden voor de Mazda emails, klik dan hier.
 

Mazda.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019