Nieuwsbrief van 16-7-19 12:00:00
Online bekijken

Dak in de rol van waterbuffer

ACO SpongeTop is dé klimaatrobuuste waterbuffer op het dak

Een dak dat veel meer water kan bufferen dan tot nu toe mogelijk was, water biedt voor planten, het riool ontziet en verkoeling brengt aan de stad. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de SpongeTop van ACO, een klimaatrobuuste oplossing om, met name in verstedelijkte gebieden, wateroverlast en ‘urban heat’ tegen te gaan.

‘Onzichtbare’ glasconstructies met optimale transparantie Kingspan|Brakel Atmos

Transparantie, esthetica en ontwerpvrijheid staan centraal in de constructieve glasconstructies van Kingspan|Brakel Atmos die ook nog eens duurzaam en/of brandwerend kunnen zijn. Of het nu gaat om glazen vinnen, puntgehouden, structurele of gebogen glasconstructies voorzien van BIPV of triple beglazing. Kingspan|Brakel Atmos heeft een uitgebreid gamma aan glasconstructies in veel vormen en uitvoeringen.

Nieuwe VELUX Solar Integrator integreert dakramen in zonnepaneeldaken

De VELUX Solar Integrator is een speciaal ontwikkeld gootstuk dat VELUX dakramen perfect aansluit op het indak zonnepaneel systeem van GSE, het energiedak van Homij en het Navitect II energiedak van EMERGO. Hierdoor wordt het dak optimaal gebruikt voor het opwekken van zonne-energie en zorgt het tegelijkertijd voor een comfortabele, gezonde leefruimte onder dat dak.

Toekomstbestendig na-isoleren met Kingspan

Omdat gebouwen en woningen tot wel 40 procent van de warmte via het dak verliezen, is goede dakisolatie essentieel. Wanneer een dak toe is aan vervanging, is na-isoleren aan de buitenzijde van het dak de beste optie. Hiervoor heeft Kingspan de Therma TP10 Renova Dakplaat in het assortiment: een dunne oplossing met een hoge isolatiewaarde, waardoor details zoals goten vaak niet aangepast hoeven te worden.

Europese primeur in de bouw: 25 jaar garantie op platte daken

Met PlatDak25 en de nieuwe FOAMGLAS® T3+ lanceert FOAMGLAS® een volledige dakopbouw voor platte daken, die in meer dan één opzicht uniek is. Dat het systeem een garantie van 25 jaar meekrijgt is zelfs een absolute Europese primeur!

Dreen® Ceramica: keramische tegels voor dakterrassen

Lichtgewicht, sterk en stijlvol. Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Nu ook in groot formaat! De keramische tegels zijn door een hoge antislipwaarde en lichte gewicht geschikt om te gebruiken op het dak. Ook voor de renovatie van dakterrassen of galerijen. De tegels kenmerken zich door een hoge maatvastheid en ze zijn zeer kleur- en slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm.

Roval-RenoTrim®: slimme daktrim voor dakrenovatie

Het vervangen van oude dakranden door nieuwe heeft heel wat voeten in aarde. Niet alleen moet de oude dakrand worden verwijderd, maar ook de bitumen of kunststof daklaag moet vaak worden verwijderd. Dat is tijdrovend en kostbaar. Roval Aluminium heeft hiervoor de ideale oplossing in de vorm van de Roval-RenoTrim®.

Energiebesparende woning behoeft goede isolatie

Via het dak gaat er vaak onnodig veel warmte verloren. Met de PG Roofing thermisch isolerende voorzetpanelen isoleert u van binnenuit met dunnere materialen die toch garant staan voor een hoge Rc-waarde (max. 4,06 Rc (m2 K/W)). De panelen worden tegen het dakbeschot bevestigd en maken de woning een stuk energiezuiniger wat weer resulteert in een lagere energierekening.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.