Nieuwsbrief van 3-9-20 6:30:14
Online bekijken

Zorg voor een veilige en sfeervolle omgeving

Levensduur led lampjes van onze ESKALED armaturen

In alle Saval ESKALED armaturen worden industriële leds gebruikt van zeer hoge kwaliteit, in combinatie met uitgekiende, energiezuinige elektronica. Daardoor behalen onze ESKALED armaturen een L90 B10 waarde van meer dan 100.000 uur! De manier waarop de levensduur van een led lamp (light-emitting diode) wordt bepaald, is compleet anders dan van traditionele verlichting.
 

Gira Systeem 55: het flexibele en veelzijdige basissysteem voor thuis

De vormgeving van een schakelaar maakt het kleine verschil dat vaak wordt onderschat, maar grote accenten zet. Gira presenteert voor dit belangrijke designelement een mooie serie schakelaars. Systeem 55 biedt een toekomst- en ontwerpgerichte basis voor bijna elke plek. Met het innovatieve modulaire systeem hebben alle inzetstukken dezelfde basisafmetingen, designframes kunnen eenvoudig worden vervangen, afhankelijk van de individuele smaak.

ILLUNOX® | LED railing systems

Op zoek naar gericht licht in de openbare ruimte, utiliteit of particuliere woningbouw? Een verlichte brugleuning, LED leuningen voor een station, park of bedrijfsentree? ILLUNOX® is uw totaalleverancier in ontwerp en realisatie. We realiseren en leveren niet alleen het LED systeem en de leuning, maar voeren ook de montage op locatie uit met eigen vakkundige medewerkers.

Solatube TechLED: een combinatie van daglicht en zuinige ledlampen

Er zijn momenten waarop misschien meer licht gewenst wordt dan het aanwezige daglicht, bijvoorbeeld op donkere dagen, wanneer het gaat schemeren tijdens werktijd of wanneer het donker wordt in huis. Daglicht en kunstlicht kunnen gemakkelijk samen worden geïntegreerd in één systeem. Door middel van een schakelaar kan ’s avonds of ’s nachts ledverlichting ingeschakeld worden.

Basiskennis Installaties: buitenverlichting, armaturen

Met armaturen worden lamptypen bedoeld... en dat zijn er best veel! Buitenverlichtingsarmaturen worden in de openlucht toegepast voor de verlichting van verkeerswegen, woonwijken, terreinen, parken, sportvelden en als functionele of decoratieve verlichting van gebouwen, monumenten en beplanting. Het huis van een buitenverlichtingsarmatuur is van metaal of kunststof vervaardigd.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.