Gawalo
Online versie

 

Nieuwe standaard voor woningisolatie voorgesteld
De ontwikkeling van een standaard voor woningisolatie is een afspraak uit het Klimaatakkoord. En half maart 2021 presenteerde de minister deze standaard voor woningisolatie aan de Tweede Kamer. Feitelijk zijn er standaarden voor vier verschillende woningtypes voorgesteld.
Lees verder >
Warm douchen met koudwateraansluiting mogelijk met nieuw type warmtewisselaar
Alleen nog maar een koudwateraansluiting in de badkamer en tóch warm douchewater? Dit is mogelijk met de zogenoemde Meed Energeyser.
Lees verder >
Isoleren: streefwaardes op componentniveau
Een standaard voor woningisolatie is voorgesteld. Naast deze standaard op woningniveau is gezocht naar streefwaardes op componentniveau. Want wat is de relatie tussen afzonderlijke bouwkundige maatregelen en de resulterende energiebehoefte voor verwarming?
Lees verder >
Ioniserende luchtreiniging helpt coronapreventie in binnenruimtes
Ultra high density ionisatie in binnenruimtes kan een aanvulling zijn op alle maatregelen om besmetting met Covid-19 te voorkomen. Dat heeft aanvullend wetenschappelijk onderzoek aangetoond.
Lees verder >
Beoordelingsrapporten voor douchebak WTW en douchedrain WTW gepubliceerd
De werkgroep Beveiliging Toestellen (WBT) heeft nieuwe beoordelingsrapporten gepubliceerd voor douchebak WTW en douchedrain WTW. Wie een warmteterugwinningunit in de douche wil plaatsen, kan de beoordelingsrapporten raadplegen voor een veilige installatie.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright