Meest maffe mobieltjes op het Mobile World Congress

3 months ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 1 maart 2019Meest maffe mobieltjes op het Mobile World CongressSmartphones met dubbele schermen! Smartphones met opvouwbare schermen! Smartphones die je handpalm lezen, uit de jaern '90 lijken te komen of juist helemaal inzetten op de huidige bitcoin-trends! 5G-smartphones! Op de Mobile World Congress van dit jaar valt op dat fabrikanten massaal out-of-the-box denken. De meeste opvallende aankondigingen lees je hier.


 


 

Ergernis: Opdringerige Windows-updates!Overkomt het jou wel eens dat je pc zomaar een Windows-update installeert terwijl het eigenlijk helemaal niet uitkomt? Je bent niet de enige. Hier is namelijk onderzoek naar gedaan en in veel gevallen geven mensen aan dat updates ongelegen komen. Toch heb je hier wel enige invloed op. Maar of Windows-gebruikers daarvan op de hoogte zijn

Wat is jouw ideale wifi-mesh-systeem?

 In een bestaand huis is het vaak lastig om het hele huis te voorzien van netwerkkabels voor het aansluiten van extra wifi-accesspoints. Toch zijn juist extra accesspoints dé oplossing voor wifi-problemen. Dankzij een wifi-mesh-systeem van bijvoorbeeld TP-Link kun je je huis van meerdere wifi-accesspoints voorzien zonder dat je kabels hoeft te trekken. Onze collega’s van Computer!Totaal leggen je uit hoe dat werkt.


 
Microsoft: Ransomware op retour, phishing juist nietUit onderzoek van Microsoft blijkt dat het aantal ransomware-aanvallen de afgelopen tijd sterk is gedaald. Phishing komt juist telkens vaker voor. Het bedrijf baseert zich op cijfers van zijn eigen beveiligingsdiensten, waaronder Windows Defender.
Lees verder ...


Geen reacties meer onder YouTube-video's met kinderenVoortaan zijn er op YouTube geen reacties meer te plaatsen onder video's waarin kinderen te zien zijn. YouTube-eigenaar Google neemt dit rigoureuze besluit nadat aan het licht kwam in hoeverre pedofielen misbruik maakten van het platform.
Lees verder ...


Airbnb-verhuurders kunnen Aangifte-app belasting niet gebruikenHet is 1 maart, dus we mogen weer aangifte doen. Vorig jaar deden 420.000 mensen dat via de Aangifte-app. Dat was in totaal 5% van alle aangiftes. Omdat we steeds meer doen met onze smartphone, lijkt het logisch dat dit aantal in 2019 hoger ligt. Maar of dat zal gebeuren, is nog maar de vraag. Want wie zijn huis weleens via Airbnb verhuurd heeft, kan de app niet gebruiken …
Lees verder ...


Win een TicWatch C2-smartwatchHeb je interesse in een TicWatch, dan zijn er meerdere modellen te kiezen. De goedkoopste optie is de Ticwatch E, de duurste de TicWatch Pro. Daar tussenin vind je nu de nieuwe TicWatch C2.
Lees verder ...


Kwart Nederlanders kijkt meer dan 6 uur per dag naar beeldschermLaptop, smartphone, tablet en televisie: Nederlanders brengen heel wat tijd voor (of achter) een scherm door. Maar hóe lang eigenlijk? De resultaten van een nieuw onderzoek zijn een uhm … echte eye-opener.
Lees verder ...
Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
Excel: regels voorwaardelijke opmaak aanpassenU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019