Kunt u deze e-mail niet lezen? Bekijk hem online

St. Gerlach Pavilion

Beste relatie,

 

Het eerste half jaar van 2024 zit er alweer bijna op en de zomer staat voor de deur. Wellicht staat een zomerse barbecue met uw team al gepland en bent u langzaamaan ook de agenda voor het tweede half jaar aan het plannen. Ons ervaren sales team staat voor u gereed om uw meetings te plannen, zodat u na de zomer goed voorbereid van start kunt gaan.

 
Lees verder voor alle details.
Om de mogelijkheden voor uw bijeenkomst of event te bespreken zijn wij bereikbaar via onderstaande gegevens.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Oostwegel Collection Sales team

 

sales@oostwegelcollection.nl

+31 85 902 90 30

Nieuw: Spencer's Bar & Lounges

 

Bent u deze zomer in Maastricht? Ontdek dan zeker de culinaire, trendy bites en signature cocktails van Spencer’s. Midden in de stad, weg van de hectiek, wordt u geïnspireerd door historie en kunst. Geniet u in alle rust van de zomerzon met een sprankelend aperitief of verfrissende cocktail te midden van de eeuwenoude kloostermuren.

Nieuw: Spencer's Art of Gathering

 

Kruisherenhotel Maastricht biedt vernieuwde mogelijkheden voor zakelijk ontmoeten. Het open Entresol concept biedt capaciteit voor samenkomsten, klantevents, borrels en presentaties tot 80 personen. Een meeting met impact, centraal georganiseerd in de kerk waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

 

* Boek in 2024 uw meeting bij Spencer’s en ontvang een unieke gift bag van Kruisherenhotel Maastricht cadeau voor iedere deelnemer.

 

Meerdaags zakelijk event bij Château St. Gerlach
Landgoed Château St. Gerlach leent zich met 114 hotelkamers en het moderne St. Gerlach Paviljoen met ruime capaciteit uitstekend voor meerdaagse (internationale) bijeenkomsten. Een plenaire sessie in theater set-up of een banquetingdiner tot 450 personen organiseert u in het Paviljoen. Daarnaast biedt het landgoed diverse kleinere vergaderruimtes voor subsessies. Een volledig verzorgd dag-vergaderarrangement inclusief lunch boekt u al voor €105,- p.p.

 

* U geniet van 15% korting op alle vergaderarrangementen bij Château St. Gerlach voor bijeenkomsten in de maand september 2024.

 

Meerdaags vergaderen bij Winselerhof
Zakelijk overnachten en vergaderen bij Winselerhof voelt als thuiskomen. Onze kleinschalige herenboerderij, de persoonlijke aandacht van het team en de Italiaans geïnspireerde gerechten van chefkok Raoul Goovaerts worden zeer gewaardeerd door onze zakelijke relaties.

 

*Boek nu uw bijeenkomst en ontvang 15% korting op onze vergaderarrangementen. Een hotelovernachting in combinatie met uw vergaderarrangement bieden wij aan vanaf € 129,- excl. ontbijt. Geldig voor reserveringen gemaakt voor 30 juni 2024 o.v.v. ‘nieuwsbrief’.

Stijlvol dineren en feesten bij Château Neercanne
Bijzondere gelegenheden viert u op het stijlvolle Château Neercanne. Het imposante terrassenkasteel biedt een adembenemend uitzicht over de Jekervallei tijdens uw receptie. Combineer uw diner in het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne met een overnachting in één van de zeven nieuwe suites. De mystieke mergelgrotten van Château Neercanne vormen het perfecte decor voor een high-end feestavond bijvoorbeeld voor uw personeelsfeest, jubileum of kerstviering.

* Ook wij vieren feest, want Château Neercanne is dit jaar 40 jaar onderdeel van Oostwegel Collection. Daarom trakteren wij: boek voor 30 juni uw feestavond in 2024 bij Château Neercanne en krijg een verrassing van ons cadeau!