Ontdek de Hollandse Hanzesteden * Win vrijkaarten en boeken * En 12 onmisbare reisapps.
Zin Magazine 4/5

Zin Magazine 4/5

Een gezonde mond * Uit volle borst * En groente Kost van tv-kok Jeroen Meus
Zin
Hippe Hanzesteden
Ontdek de parels langs de IJssel

Pittoreske haventjes, koopmanshuizen, grachtjes, stadsmuren en poorten; in onze eeuwenoude Hanzesteden vind je het allemaal. Stadjes die vroeger grote machtige handelscentra waren voor bijvoorbeeld vis, zout, bier, granen en wijn en daardoor veel welvaart kenden. 

Zin
Stressvrij op vakantie?
Stipple en meer handige reisapps

Reisapps zijn bijna onmisbaar wanneer je op vakantie gaat. Nieuw is de gratis all-in-one-reisapp Stippl, een platform en app waarmee je met het grootste gemak een overzichtelijk reisplan kan samenstellen, organiseren en wijzigen. Maar ook met andere 12 apps die we tippen, ga je wijs op reis.

Zin
Wereld Parkinson Dag
Dominique heeft Parkinson

Gelukkig getrouwd en moeder van twee zonen, freelance journalist voor tijdschriften en kranten en ook twee boeken op haar naam. Het leven lachte Dominique toe en toen kreeg ze op haar 49ste de diagnose Parkinson. 

Zin
Instakunstenaar Jyo John Mulloor
Don't believe your eyes

Vertedering, angst, verwondering afschuw. Jyo John Mulloor - een hedendaagse digitale kunstenaar uit Dubai - speelt voor zijn fotoserie 'Don' t believe your eyes' met de populaire uitdrukking 'ogen zijn de spiegel van de ziel

Zin
Audiovisueel spektakel in Carré
Layers of the earth

Componist, cellist en elektronisch muzikant Maarten Vos en videokunstenaar MAOTIK nemen je met Layers of the Earth mee naar de oerkrachten die onze planeet verhult. Een spectaculaire audiovisuele voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, waarvoor we 2x2 vrijkaarten mogen verloten.

Zin
Steph Jagger
De herinneringen die er nog zijn

Wat als je eigen moeder jou niet meer herkent? In De herinneringen die er nog zijn verhaalt Steph Jagger over hoe dementie haar moeder steeds meer in de greep krijgt.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden