Deze onverwachtse beslissing zorgt voor ophef binnen de koninklijke familie.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Vogue
 

Royals

Meghan Markle en prins Harry doen stap terug als leden Britse koningshuis

De hertog en hertogin van Sussex nemen afstand van hun huidige posities als zogeheten 'senior' leden van het Britse koningshuis, zo laat het koppel woensdag 8 januari weten via een officiële verklaring op Instagram.

 
 
Vogue
 

Wedding

De grootste trouwtrends van 2020 op een rij

Vogue spreekt met fameuze trouwexperts én weddingplanners om de grootste ontwikkelingen voor 2020 te voorspellen, van duurzame uitnodigingen tot Art Deco-verlovingsringen.

 
 
 
Zoë Kravitz deelt eerste beelden van bruiloft in Parijs
 

Celebs

Zoë Kravitz deelt eerste beelden van bruiloft in Parijs

De Amerikaanse actrice droeg een witte sprookjesachtige jurk met ballonrok van Alexander Wang tijdens haar zomerbruiloft in de Franse hoofdstad.

 
Scandinavië is in de ban van dit beautyproduct
 

Beauty

Scandinavië is in de ban van dit beautyproduct

Ontdek het Noorse huidverzorgingsmerk Oslo Skin Lab en hun The Solution, een collageen supplement in poedervorm waar alle Scandi-beauties bij zweren. 

 
 
Vogue
 

Health

Ontdek deze beauty met brains

Ontvang bij 11 x Vogue een Oral-B Genius X elektrische tandenborstel t.w.v. €299 voor maar €89. Dankzij artificial intelligence herkent de borstel jouw poetsstijl, waarin hij je met zorg en precisie begeleidt.

 
 
Vogue
 

Health

Hoe het najagen van likes op social media al een decennium onze generatie beïnvloedt

Vogue onderzoekt de psychologische effecten van onze groeiende verslaving aan social media van het afgelopen decennium. 'Drie uur per dag surfen op social media vergroot de kans op angststoornissen en depressie'