Verblijf extra voordelig midden in de natuur
Roompot Vakanties logo

Verblijf extra voordelig midden in de natuur
Bekijk de webversie.

Meivakantie
Heeft u al plannen voor de meivakantie?
Ga last minute voor een vakantie op een van onze parken. Bovendien kunt u er ook een extra lang weekend op uit met Hemelvaart. 
Vanaf  85,-
Meer info
Slapen op het strand
De eerste zomerse zonnestralen van het jaar komen eraan! Beleef de ultieme strandervaring en overnacht óp het strand. ’s Ochtends wakker worden met het geruis van de zee op de achtergrond, klinkt dat niet heerlijk?
Vanaf   391,-
Meer info
Slapen op het strand
Extra voordelig eropuit in de natuur
Verblijf de komende maanden extra voordelig midden in de natuur. Op Resort De Achterhoek, Resort De Biesbosch, Resort Limburg en Resort Reestervallei (Overijssel) boekt u nu voor slechts € 150,- een weekend of midweek weg! Let op: de actie is geldig t/m 1 mei 2018.
Slechts 150,-
Meer info
Weg in juni
Weg in juni
Geniet net voor de drukte van het hoogseizoen van een heerlijke break. Overdag naar het strand en ’s avonds lekker borrelen aan de tuintafel tot de zon langzaam ondergaat …

 
Vanaf  116,-
Meer info
Vakantiepark Dierenbos
Vakantiepark Dierenbos
Verscholen in de bossen van het Brabantse Vinkel ligt Vakantiepark Dierenbos. Tijdens uw verblijf krijgt u een toegangspas voor 7 spetterende dagattracties. Boek deze week en krijg tot wel 40% korting op een verblijf in een bungalow of chalet.
Vanaf  245,-
Meer info
Een tweede huis op Roompot Water Village
Een tweede huis op Roompot Water Village
In Kamperland, naast Roompot Beach Resort, verrijst binnenkort Roompot Water Village. Een kleinschalig en duurzaam resort omgeven door water. Een nieuwe parel waar strand, natuur en luxe elkaar ontmoeten. Ziet u zich al zitten op het terras van uw tweede (t)huis op een toplocatie? De verkoop start op zaterdag 28 april.
Meer info
Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden op de website.
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Mariapolderseweg 1 Kamperland, Zeeland, 4493 PH, NL