Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 19 juli 2017

Meld illegaal schipholparkeren bij de gemeente

Meld illegaal schipholparkeren bij de gemeente
14-juli-2017 | Illegaal schipholparkeren is een bekend probleem binnen onze gemeente. De beleidslijn van de gemeente is om schipholparkeren voor een groot gedeelte uit te gemeente te weren. Schipholparkeren veroorzaakt overlast voor een buurt door het 24 uur per dag af en aan rijden van auto’s en een groot parkeerterrein vol met auto’s is bovendien geen prettige aanblik. Handhaving op illegaal schipholparkeren heeft dan ook een hoge prioriteit.
Lees verder >

Gratis zwemles voor kinderen van minima

14-juli-2017 | Kinderen van ouders met een laag inkomen kunnen gratis hun zwemdiploma A halen in zwembad De Waterlelie. Iedereen die hiervoor in aanmerking denkt te komen, kan contact opnemen met het Sociaal Loket van de gemeente.
Lees verder >

Weduwe P-brug Oosteinderweg Aalsmeer door omstandigheden tot 27 juli afgesloten

17-juli-2017 | In verband met omstandigheden gaan de werkzaamheden aan de Weduwe P-brug langer duren. Onder andere het aanbrengen van de stootplaten op de brug neemt meer tijd in beslag. De Oosteinderweg zal tot en met donderdag 27 juli afgesloten blijven voor al het autoverkeer.
Lees verder >

Ondernemend Aalsmeer positief over Uitvoeringsprogramma Economische Agenda 2017/2018

17-juli-2017 | Het college van B en W heeft onlangs het ‘Uitvoeringsprogramma Economische Agenda 2017en 2018’ vastgesteld. In september 2016 is de Economische Agenda Aalsmeer vastgesteld en conform afspraak is deze Agenda vertaald in het Uitvoeringsprogramma Economische Agenda Aalsmeer.
Lees verder >

Masters of Graffiti ART

19-juli-2017 | Masters of Graffiti Art staat volledig in het teken van graffiti en streetart. Tijdens deze dag zullen een achttal bekende graffiti artiesten uit binnen- en buitenland een ruim 30 meter lange muur onder handen nemen op het terrein van galerie Sous-Terre. Wat 's ochtends nog een witte muur is, zal aan het eind van de dag een kleurrijk kunstwerk zijn!
Lees verder >

Help! Hoe overleef ik de nieuwe schoolroute?

14-juli-2017 | De grote vakantie staat voor de deur. Daarmee breekt voor de huidige groep-achters een nieuwe periode aan. Een nieuwe school, nieuwe docenten en nieuwe klasgenoten in het vooruitzicht, maar ook een nieuwe schoolroute. Deze nieuwe route leidt vaak langs ingewikkeldere verkeerssituaties dan zij gewend zijn naar de basisschool. Voor een enkeling is het zelfs de eerste keer dat zij alleen naar school zullen fietsen. Best spannend dus!
Lees verder >

Waarschuwing voor blauwalg

14-juli-2017 | Vrijdag 30 juni heeft de provincie Noord-Holland een waarschuwing afgegeven voor blauwalg in de Westeinderplassen ter hoogte van Vrouwentroost.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer