Blijf elke week op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten met de American Dreamers-nieuwsbrief van Elsevier Weekblad.
Elsevier Weekblad

Bent u ook zo gefascineerd door de dynamiek van de Amerikaanse samenleving? Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in DC? Gaat u graag naar events in Nederland over de Verenigde Staten en wilt u weten wat de beste late night shows, de nieuwste publicaties en de populairste podcasts over Amerika zijn?

American Dreamers helpt u bij het beantwoorden van deze (en vele andere) vragen. Meld u dus snel aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis niets meer uit de Land of the Free.

U ontvangt elke vrijdag:

  • Achtergronden, analyse en opinie
  • De scherpste stukken uit Elsevier Weekblad over de Verenigde Staten
  • Must-see video’s, interessante quotes en onmisbare leestips
  • Een vooruitblik op de komende week

Interview: de strijd op Amerikaanse universiteiten

Berkeley-hoogleraar Steven Hayward uit in een interview met American Dreamers zijn zorgen over de  de vrijheid van meningsuiting op Amerikaanse universiteiten. ‘Sprekers weren, zoals steeds vaker gebeurt, dat lost helemaal niets op.’

Elsevier Weekblad

Columnist Roberta Haar over de regering-Trump

Vergeleken met enkele decennia heeft de Amerikaanse diplomatie flink moeten inleveren, constateert Haar, Associate Professor aan de Universiteit Maastricht. Hoe komt dat?

Elsevier Weekblad

Gratis naar film over Ted Kennedy

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van American Dreamers en maak kans op kaarten voor een exclusieve voorvertoning van The Last Son. Deze waargebeurde dramafilm gaat over het auto-ongeluk van de Amerikaanse Senator Ted Kennedy in 1969, waarbij zijn passagier om het leven kwam.

Elsevier Weekblad
Volg Elsevier Weekblad ook op
Elsevier Weekblad - Facebook Elsevier Weekblad - YouTube Elsevier Weekblad - Twitter
Copyright © 2018 One Business. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier Weekblad, door Elsevier Weekblad gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderszins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Wilt u geen aanbiedingen van Elsevier Weekblad meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich hieronder met een klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Afmelden
spacer