Blijf elke week op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten.
Blijf elke week op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten.
Elsevier Weekblad
Sinds Donald Trump zijn opmars naar het Witte Huis begon, domineren berichten uit de Verenigde Staten ook het Nederlandse nieuws. In deze wirwar van informatie onderscheidt Elsevier Weekblad de zin van de onzin.

Hoe terecht is alle ophef? Welke gevolgen heeft een FBI-onderzoek nu werkelijk? Doet Trump eigenlijk wel wat hij beloofde en wat staat ons allemaal nog te wachten? Elsevier Weekblad helpt u bij het beantwoorden van deze (en vele andere) vragen. Meld u aan voor onze wekelijkse American Dreamers-nieuwsbrief en mis niets meer uit het Land of the Free.

U ontvangt elke vrijdag:
• De laatste ontwikkelingen uit Washington DC
• Achtergronden, analyse en opinie
• De scherpste stukken uit Elsevier Weekblad over de Verenigde Staten
• Must-see video’s, interessante quotes en onmisbare leestips
• Een vooruitblik op de komende week

Amerika dreigt Noord-Korea met militaire actie

De Amerikaanse president Donald Trump ziet maar wat graag dat China de lastige buur Noord-Korea in toom houdt. Maar de Chinezen doen veel te weinig, klaagt hij.
Elsevier Weekblad

Twitter-oorlog: Trump versus Fake news

President Trump en de gevestigde media – door hem getypeerd als (de brengers van) Fake News – lijden beide aan een ongezonde obsessie. De gevestigde media, met CNN aan kop, zien Trump liever dood dan levend.
Elsevier Weekblad

Trump schoffeert media van alle kanten

'Ik ben president en zij niet'. Ouderwets harde woorden van de Amerikaanse president Donald Trump tegen de media. In een speech voor veteranen haalde hij nog eens hard uit naar de ‘fake news media’.
Elsevier Weekblad
Volg Elsevier Weekblad ook op
Elsevier Weekblad - Facebook Elsevier Weekblad - YouTube Elsevier Weekblad - Twitter
Copyright © 2017 One Business. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier Weekblad, door Elsevier Weekblad gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderszins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Wilt u geen aanbiedingen van Elsevier Weekblad meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich hieronder met een klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Afmelden
spacer