Meld uw vakantie bij de politie

5 years ago


Text only:

Indien deze e-mail van Politie niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Voeg e-nieuwsbrief@mw-brabant.politie.nltoe aan uw adresboek, dan wordt onze nieuwsbrief niet als spam gezien.
maandag 17 juni 2013    
    
Meld uw vakantie bij de politie
 
Als u op zomervakantie gaat, meld dan een week voor uw vertrek uw vakantie bij de politie via 0900-8844. U kunt ook een formulier invullen op het politiebureau. Door uw melding weet de politie dat u weg bent en wie uw sleutelhouder is, mocht er zich iets voordoen bij uw woning. De politie zal uw huis niet extra bewaken maar wel betrekken in het normale surveillancepatroon.
Tref uw maatregelen
Inbrekers hebben geen vakantie. De zomer is een ideale tijd om in te breken, als mensen op vakantie gaan. Zorg dat uw woning tijdens uw vakantie een bewoonde indruk maakt. Laat de post opruimen en zet de planten niet midden in de kamer zodat de buren ze makkelijk water kunnen geven. Een tijdschakelaar waardoor automatisch het licht op bepaalde tijden aan- en uitgaat is ook handig.
 
Spreek op uw voicemail niet in dat u met vakantie bent en wees u ervan bewust dat de moderne inbreker ook uw social media in de gaten houdt. Laat op geen enkele manier merken dat uw op vakantie bent via social media als facebook of twitter.
Voorkom inbraak
Onze politiewebsite vertelt u wat u zelf tegen inbrekers kunt doen. Wees alert op deze zaken en maak het de inbreker lastig. Immers, de gelegenheid maakt de dief! Vooral bij warm weer staan ramen en deuren vaak open. Een inbreker weet dat ook. Hij ziet zijn kans, sluipt uw huis binnen en slaat toe.
Links
 
   
» Politie.nl
» Kombijdepolitie.nl
» Twitter Politie Tilburg
» Twitter Politie Breda
» Twitter Politie Roosendaal
» Twitter Politie Zeeland  
» Contact      » Profiel Wijzigen      » Doorsturen      » Afmelden        » Aanmelden     
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: newsletter@newslettercollector.com
 

Geertruidenberg.nl

Categories: Police Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019