Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

25 maart 2021

AmersfoortMail

Geef vergroeningskans voor Schothorst Noord en Kruiskamp Koppel door
Onder het motto ‘Tegel eruit, groen erin’ roepen we jaarlijks bewoners van meerdere wijken op om vergroeningskansen in hun straat of buurt in te dienen. Deze ‘Operatie Steenbreek Openbare Ruimte’ startte in 2019 en duurt in totaal vier jaar. Dit jaar zijn Schothorst Noord en Kruiskamp Koppel aan de beurt.
Lees meer
 
Webformulieren zaterdag tijdelijk niet beschikbaar
Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening. In verband daarmee zijn er zaterdag 27 maart 2021, van 07:30 tot (naar verwachting) 14:00 uur, onderhoudswerkzaamheden op onze IT-systemen, waaronder de webformulieren.
Lees meer
 
App voor zonnepanelen op parkeerterreinen
In de zoektocht naar kansen voor het opwekken van duurzame energie, heeft Provincie Utrecht onderzoek gedaan naar dubbelgebruik van parkeerterreinen. Het gaat dan om zogenaamde solarcarports, parkeerterreinen die worden overdekt met zonnepanelen. De provincie Utrecht heeft hiervoor een app laten ontwikkelen: 'Park the Sun'.
Lees meer
 
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
Definitieve Amersfoortse uitslag Tweede Kamerverkiezing 2021
De definitieve Amersfoortse uitslag voor de Tweede Kamerverkiezing 2021 is bekend.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I