Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

26 november 2020

AmersfoortMail

De jaarwisseling in Amersfoort
Via deze pagina vindt u informatie over het landelijk vuurwerkverbod, het melden van vuurwerkoverlast en tips om inbraak tijdens de feestdagen te voorkomen. De komende weken vullen we deze pagina aan met meer informatie.
Lees meer
 
Voorbereidingen op winterse gladheid
Amersfoort bereidt zich voor op de winter. De afgelopen weken hebben de chauffeurs van de strooiwagens proefgereden op de routes. Daarbij zijn paaltjes die in de weg staan, tijdelijk verwijderd. Verder staan er zoutkisten bij diverse bruggen en hellingen. ROVA en gemeente zijn nu klaar om de hoofdroutes in Amersfoort te strooien bij vorst en sneeuw. Bent u ook voorbereid op gladheid?
Lees meer
 
Vier projecten ontvangen subsidie voor verbeteren aansluiting onderwijs op werk
Vier samenwerkingsprojecten ontvangen een bijdrage uit de tweede tranche van het Toekomstfonds Onderwijs Arbeidsmarkt. Onderwijsinstellingen en bedrijven in de regio Amersfoort konden tot 1 oktober 2020 via het fonds subsidie aanvragen voor samenwerkingsprojecten die de overgang van school naar werk bevorderen.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 6 december 2020
Lees meer
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I