Kan je dit bericht niet goed lezen? Klik hier voor de online versie
Beste,

In het kader van de GDPR-regelgeving willen wij u op de hoogte brengen van het feit dat de server van het online platform cityfashion recent getroffen werd door een hacking. Hierdoor ontstond een data-lek en konden derden onrechtmatig gegevens kopiëren.

Wij werden hierover op 25 februari geïnformeerd en hebben er meteen voor gezorgd dat het kopiëren van gegevens werd geblokkeerd. Om veiligheidsredenen werd bovendien beslist om de cityfashion server en de daaraan gelinkte websites en webshops tijdelijk offline te halen.

Bij dit incident zijn spijtig genoeg ook uw persoonsgegevens betrokken. Concreet betekent dit dat uw contactgegevens zoals naam, adres en e-mailadres door derden werden gekopieerd.

Daarom willen wij u vragen om extra alert te zijn voor verdachte mails en phishing berichten waarin u verzocht wordt om persoonsgegevens te verstrekken. Vermijd bovendien het downloaden van bijlagen of het aanklikken van links als u een mail verdacht vindt. In geval van twijfel kan u contact opnemen via cityfashion@vragenloket.be.

Conform de wetgeving hebben wij dit incident eveneens gemeld aan de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). Wij willen er u op wijzen dat u te allen tijde uw persoonlijke gegevens in de cityfashion database kan inkijken, schrappen, verbeteren, beperken of overdragen. U kan dit doen via een e-mail naar cityfashion@vragenloket.be.

Met vriendelijke groeten,

Wim Houben
Zaakvoerder Exuvis BVBA