Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief
 
Advertentie
 

Bijzondere vogels spotten à la TravelEssence

Natuurlijk: Nieuw-Zeeland heeft bijzondere vogels die u nergens anders ter wereld tegen komt. Maar als u een ontmoeting wil hebben met een stel écht heel bijzondere vogels, dan heeft u ons nodig... Lees verder

 
 
 
vacatures   abonnement   contact
nieuws
Vijf dagen eerder hersteld met gepersonaliseerde e-health
Met de e-healthtoepassing ‘Ikherstel’ herstellen patiënten sneller van hun operatie. Dit blijkt uit een multicenter trial onder 344 patiënten geleid door het Amsterdam UMC, locatie VUmc.
  lees meer  
 
blog
Menno Oosterhoff Diep gevallen
‘Maar 5 uur en 35 minuten is toch superknap’, zeggen mensen dan, maar voor mezelf doe ik niet aan toch. Waar ik het over heb? Over Last Man Standing. Ik berichtte er hier eerder over. Zes uur op een paal staan in het Markermeer om aandacht te vragen voor psychische aandoeningen. 
  lees de blog  
 
boek
Willem Brakman (1922-2008) en Simon Vestdijk (1898-1971) waren beiden gelauwerde schrijvers, en ook als artsen vonden zij in elkaar hun gelijke, zo blijkt uit de brievenreeks Gaven, giften en vergiften, lopend van 1961 tot 1969, samengesteld en ingeleid door neerlandicus en biograaf Nico Keuning.
  lees de recensie  
 
cartoon
‘Veel mis met Jeugdwet voor kind met handicap’
  naar de cartoons  
 
praktijkperikel
Palliatieve humor
Stelt u zich een verpleegafdeling in een ziekenhuis in Amsterdam voor, waar de heer K. is opgenomen vanwege een naar de botten uitgezaaide maligniteit, met bijkomend een dwarslaesie. Een heel triest verhaal. Er zijn geen behandelopties meer. 
  lees meer  
 
vacatures voor artsen
(Bedrijfs)arts Maastricht
Psychiater PAAZ St. Anna Ziekenhuis Geldrop
Anios verslavingspsychiatrie Noord-Holland
Meer vacatures voor artsen
 
     
Onbeperkt online toegang?
Maak een login aan met uw KNMG-relatienummer
Gegevens wijzigen
Aan- afmelden nieuwsbrief
Adverteren in deze nieuwsbrief
 
© 2018 Medisch Contact - medischcontact.nl