, in november is er weer een Inspiratieweek en er zijn nog 3 plekken vrij... Ben jij erbij?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk dit bericht online

“Het leven is heerlijk, het leven is mooi,
maar vlieg uit in de lucht, en kruip niet in een kooi.
Mensch, durf te leven!
Je kop in de hoogte, je neus in de wind
en lap aan je laars hoe een ander het vindt.
Hou een hart vol van warmte en van liefde in je borst,
maar wees op je vierkante meter een vorst.
Wat je zoekt kan geen ander je geven:
Mensch, durf te leven!”


~ Dirk Witte 1917 ~ (uit “Mensch durf te leven”)


Beste ,

Bovenstaande tekst komt uit het lied “Mens durf te leven” wat bij mij met name bekend is geworden door Ramses Shaffy en meer nog door de uitvoering van zangeres Wende Snijders. 
Om reden van die uitvoering heb ik deze tekst uitgekozen als thema voor de eerstvolgende Inspiratieweek. Wende is met name in haar optredens de belichaming van haar songteksten.
Haar lyrics en optredens kenmerken zich door de aanmoediging te zijn wie je bent, het leven te leiden dat jou past. Luister bijvoorbeeld ook maar eens naar het nummer “altijd bang geweest” (geweldige tekst geschreven door Joost Zwagerman) of het lied “het is genoeg”. 


Wat Wende belichaamt en bemoedigt is precies waar een Inspiratieweek over gaat.
Je komt in zo’n week in contact met wat je diep van binnen weet, wat je wilt en verlangt. Je ontdekt wie je ten diepste bent en wat jouw specifieke Talent is. Je leeft weer (op) in plaats van te ‘leven’ naar de waan van de dag en verwachtingen van anderen en/of je omgeving. 
Anderzijds leer je in een Inspiratieweek ook welke innerlijke tegenkrachten je weerhouden van het leven van dat talent en wie je in werkelijkheid bent.


Dus ben je zoekende in je werk, je relatie of in jezelf? Wil je “aan je laars lappen wat een ander er van vindt” en de moed en het vertrouwen vinden om van binnenuit te leven? Geef je dan nu op voor de inspiratieweek van 27 november – 1 december. Er zijn nog drie plaatsen dus wacht niet te lang. Je bent van harte welkom!


Mocht je nog vragen hebben of gewoon nieuwsgierig zijn wat een inspiratieweek jou kan bieden, ook als je al eerder een programma bij ons hebt gevolgd, neem dan contact op met onze trainingsadviseur, Elise Schelle. Zij staat je met alle liefde en plezier te woord. 


Elise Schelle:
Tel: 06-11210986
E-mail:elise@inspiratie-werkt.nl
Meer informatie over de Inspiratieweek: https://www.inspiratie-werkt.nl/inspiratieweek/
Meteen inschrijven: https://www.inspiratie-werkt.nl/aanmelden-iw/

Hartelijke groet,
Hans Broekhoven.

Eigenaar/Trainer Inspiratieweek

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, Nederland
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst