Er du også ivrig efter varmere vejr? Få inspiration til, hvordan du kan gøre det hyggeligt og lunt at sidde ude og nyde forårsvejret selv på kølige dage
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

Sommerregn og havemøbler
Glæder du dig også til varmere vejr? Selvom foråret er godt i gang, så varierer vejret meget, og det kan stadig være ret så koldt. Men det skal ikke afholde dig fra at nyde den friske luft på terrassen eller altanen. Skab en hyggelig stemning med krukker, hynder og puder og få varmen med en blød plaid og måske et lille bålfad.
Get the look og hold varmen

1 Andria loungesofa  2 Milford loungebord  3 Alesso vase  4 Athea plaid  5 Halsia puder  6 Cleo puf  7 Tonya tæppe  8 Pelato bålfad

6 loungehavemøbler der trender

Skru op for hyggen i dit uderum med lækre loungehavemøbler. Vi har samlet 6 af slagsen, som virkelig trender lige nu. Tag et kig.

Se 6 populære loungehavemøbler
Havekatalog 2021
Ugens tilbudsavis
Se tilbud til haven
Shop online og afhentgratis i bolighus
Gratis levering - du bestemmer hvordan!
Prissikkerhed
Ubegrænset bytte og returret

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en lidt længere leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her

Facebook
Instagram
Pinterest
website