Vlaamse museumdirecteuren over hun favoriete werk, Onthaasten aan de Vlaamse kust & Fijne winacties
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

Erfgoedparels Brugse Ommeland, Overgewicht te lijf & K’s Choice Sam Bettens
Zin
Vlaamse museumdirecteuren over hun favoriete kunstwerk
Favoriet in eigen huis

Kristl, Peter, Carmen en Dominique zijn directeur van een Belgisch museum. Ze weten zich elke werkdag omringd door interessante en prachtige kunst. Zin vroeg ze naar hun huis favoriet.

Zin
10 oktober - Dag van de mentale gezondheidsproblemen
Samen veerkrachtig

Als je iemand kent met depressieve klachten, kan het moeilijk zijn om daarmee om te gaan. Je wilt die ander helpen, maar je weet misschien niet goed hoe. In aanloop naar de Dag van de Mentale Gezondheidsproblemen (10 oktober) delen we tips voor als je naaste depressief is, maar ook voor die momenten dat je zelf niet lekker in je vel zit.

Zin
Wie regelt je zaken als je het zelf niet meer kunt?
Novex

Misschien denk je er nog helemaal niet over na, maar het is mogelijk dat er een moment komt waarop je niet meer zelfstandig kan beslissen. Je bent dan wilsonbekwaam. Een levensexecuteur kan op dat moment uitkomst bieden.

Zin
In ‘s werelds langste kusttram
Onthaasten aan de Vlaamse kust

De Vlaamse kust is ideaal wandel- en fietsgebied. Maar je kunt je ook laten rijden. Met de langste klassieke tramlijn ter wereld, de Kusttram, glijdt journalist Marion Groenewoud (1965) ontspannen van Knokke naar De Panne. Een gemoedelijke streek waar vergane glorie weer glans krijgt.

Zin
Roman over vriendschap en kunst
Schrijver Stefan Hertmans

Hij schreef zijn nieuwste fenomenale roman in minder dan een jaar. ‘Het is er gewoon uit gegulpt.’ Toch droeg schrijver Stefan Hertmans het idee voor Dius al jaren bij zich: vanaf het moment dat een dierbare vriend overleed. Dius gaat over vriendschap, en over kunst. Een roman met vele lagen die nog lang nadreunt.

Zin
De fabelachtige kerstmarkt Montreux & bijzondere ritten per trein
Adventsreis Zwitserland

Geniet van de winterse pracht van Zwitserland!. Je bezoekt onder andere de fabelachtige kerstmarkt van Montreux en geniet van de magische drijfhout sculpturen in Evian-les-Bains. De reis wordt afgewisseld met twee heel speciale treinritten.  

Zin
Aangrijpend
Witte flits

Wat doe je als je zoon niet meer wil leven? Witte Flits is het  waargebeurde verhaal van Aagje en haar man Toon. Samen gaan ze de strijd aangaan en het grootst mogelijke offer brengen voor zoon Rick. Een indrukwekkende film met hoofdrollen voor Gouden Kalf winnaars Renée Soutendijk en Raymond Thiry.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden