11 februari 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Marktplaats
image
Pleurop met je Valentijn
Een bureau dat helemaal niets met Valentijn heeft, is Tosti Creative die deze week dan ook de actie Pleurop nieuw leven inblaast. Het is een initiatief om de vercommercialisering van Valentijnsdag aan de kaak te stellen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[distributie-oorlog] Jumbo pakt Picnic-handschoen op in hoofdstad
Retailketen Jumbo gaat vanaf volgende week boodschappen in heel Amsterdam bezorgen. De nieuwe dienstverlening kan gezien worden als tegenoffensief versus het oprukkende Picnic en de nieuwe distributievormen die AH in Amsterdam lanceert.
lees verder
twitter facebook linkedin
Segmentatie: meer rendement uit klantdata
[advertorial] De ene klant is de andere niet. Daarom is succesvolle marketing zoveel mogelijk gebaseerd op het profiel van de individuele klant of prospect. Personalisatie is het ultieme doel, maar operationeel niet altijd haalbaar en betaalbaar. Lees wat segmentatie is, wat u ermee kunt bereiken en waar u in praktijk op moet letten.
image
Défano Holwijn lanceert 'live talkshow' op Instagram
Met 'Défano Late Live' wist influencer Défano Holwijn vorige week maandag twintigduizend mensen tegelijkertijd op zijn Instagram-account te verzamelen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[onderzoek] 'Retail groeit maar moet alle zeilen bijzetten'
Het bezoek aan winkelstraten in ruim zeven op tien winkelgebieden is gedaald in de afgelopen vijf jaar. Tweedehandswinkels winnen terrein en investeringen in personeel vormen een belangrijk focuspunt om onderscheidend te blijven.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe realiseer je een positieve klant-impact met data en analyse
[advertorial] De klant centraal stellen en dat op een data-gedreven manier. Elk bedrijf wil dat, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Bij Centraal Beheer hebben ze hier een visie op ontwikkeld en daarmee realiseren ze een positieve impact op de klant. Tijdens de presentatie zal Tjaard Prins vertellen over deze visie en concrete voorbeelden geven over hoe dit tot impact voor de klant heeft geleid.
image
Valentijn: DPD daagt PostNL uit met CupiDoosje
DPD opent een rechtstreekse aanval op marktleider PostNL tijdens Valentijnsdag. De bezorgdienst komt met het 'CupiDoosje', dat een serieuze concurrent moet worden van de reguliere Valentijnskaart. TCC ontwikkelde dit geheime wapen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nominaties jonge Hanen bekendgemaakt
Het Genootschap voor Reclame (GVR) heeft de genomineerden voor de meest opvallende verschijningen in het vak tot en met 30 jaar, de jonge Hanen, bekendgemaakt. Zij zullen zichzelf tijdens het Hanendiner op 4 maart presenteren.
lees verder
twitter facebook linkedin
Shopping Awards: heb jij je kaarten voor de uitreikingen al?
[advertorial] Op 14 maart vindt de Shopping Awards XS-uitreiking plaats en op 28 maart het XL-gala. Wil jij hierbij zijn? Trek dan je feestelijke outfit uit de kast en bestel je toegangskaarten!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.