Bekijk de nieuwe C3 AIRCROSS op de 50PlusBeurs
Bekijk de online versie.
NieuwsbriefCitroën
Geachte heer Do,

Maak kennis met de nieuwe Citroën E-Berlingo Multispace. De E-Berlingo Multispace is een ruime auto. Dat ziet u direct aan het uiterlijk met de kenmerkende expressieve en robuuste uitstraling. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet. Een praktische auto voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega's.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland
50PLUSBEURS
De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve 50 plussers. Ook Citroën zal weer aanwezig zijn, dit jaar zal ook de Nieuwe Citroën C3 AIRCROSS gepresenteerd worden. Wilt u ook naar dit evenement komen? Citroën verwelkomt u graag tegen een gereduceerd tarief.
NAAR DE KORTINGSACTIE
HET ALLEREERSTE MODEL VAN CITROËN
André Citroën wist precies wat hij wilde voor zijn allereerste model: Een automobiel tegen een lage prijs en onderhoudskosten. Wist u dat het eerste model van Citroën al gelijk verschillende uitvoeringen had?
ONTDEK 10 HP TYPE A
NIEUWE CITROËN C3
Waar normaliter alle losse opties in een Pack Relax of Pack Smile € 1.400 bedragen, kunt u nu profiteren van een zeer aantrekkelijke aanbieding! Benieuwd met welke extra Connected Technologie u de Nieuwe Citroën C3 kunt uitrusten?
BEKIJK DE INHOUD VAN DE PACKS
ANTI-ALLERGEEN INTERIEURFILTER
Onze anti-allergene interieurfilters houden alle bacteriën en allergenen tegen. Met een anti-allergeen interieurfilter worden personen die lijden aan pollenalergie, astma en ademhalingsproblemen beter beschermd.
VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW CITROËN
Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
positiefnegatief
VOLG ONS
TwitterFacebookInstagramYouTube
PERSOONLIJKE OMGEVING
MyCitroën
MyCitroën App
HULP NODIG?
0800-2487636
MyCitroën App
MYCITROËN APP
Download via de AppStore
Download op Google Play
© 2017 Citroën Nederland BV | Afmelden | Citroën.nl