Hoopvol gaan we de toekomst tegemoet. Leun achterover en laat je meevoeren naar de mooiste bestemmingen ter wereld.
Hoopvol gaan we de toekomst tegemoet.
Online versie
Met de blik op een blauwe horizon
We zijn tot op heden nog steeds allemaal aan huis gebonden. Om je toch een vakantiegevoel te bezorgen, inspireren wij je graag met unieke (reis)video’s. Ontdek de wereld met onze 360°-experience of neem een kijkje behind the scenes bij KLM. En ondertussen richten we onze blik vooruit. Zodat, als het straks weer kan, wij er klaar voor zijn om jou naar je droombestemming te brengen.
 
 
Reis de wereld rond vanuit huis
De wereld zien vanuit je luie stoel? Het kan! Met onze unieke iFly 360° video-experiences beleef jij de grootste avonturen in je eigen huis. Zit jouw bucketlist bestemming erbij?
Ga op ontdekkingsreis
 
Altijd op de hoogte
Wil je meer weten over ons netwerk, hygiënemaatregelen en de meest recente eisen rondom coronatesten?
Lees meer
 
 
Wat vind jij van deze e-mail?
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Raadpleeg voorafgaand aan je reis altijd de stand van zaken van het land van je bestemming via de website van de lokale overheid, en bekijk de actuele vluchtinformatie via klm.nl. KLM streeft ernaar altijd de meest actuele informatie aan te bieden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan KLM wegens de buitengewone omstandigheden als gevolg van COVID-19 niet altijd garant staan voor de actualiteit van de informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. KLM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie in deze e-mail.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2021 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.