Vanaf vandaag is Fiets 05 verkrijgbaar. Bestel het magazine online (zonder verzendkosten) of haal 'm in de winkel!
Fiets
Met de e-racer tegen een oud-prof

Kun je als ‘leek’ een getalenteerde en zeer ervaren fietser eruit fietsen met een e-bike? Deze lente ging Janine de uitdaging aan en nam ze het op tegen Léon van Bon. Wie er op de Posbank zegevierde? ...

Fiets
Of bestel gratis online!
Fiets 05 ligt nu in de winkel

Voor deze uitgave van Fiets hebben wij betaalbare racers, droppen posts en gebreide schoenen getest. Verder: wat is er door de jaren heen veranderd aan een mountainbike? Hoe duurzaam is fietsen eigenlijk? En je leest natuurlijk weer de columns. 

Fiets
Stijf, maar niet oncomfortabel
Review: Prorace Valcolla DSQ

Het relatief kleine merk uit het Belgische Willebroek heeft een kleine serie racefietsen. Die verdeelt ze onder in Aero en Lightweight. En op één model na alleen nog maar met schijven. Drie Aero racers en één Lightweight: deze Valcolla DSQ, waarbij DSQ staat voor schijven.

De Valcolla is de opvolger van de Inti. Het frame is beschikbaar vanaf 1829 euro, een complete Valcolla DSQ (afgemonteerd en gelakt) is er vanaf 3099 euro. De voor 2020 licht aangepaste Valcolla heeft een carbon frame met een slank profiel: geen overbodige bochten of overkappingen. Slanke achtertrein, iets verder doorlopende staande buis en een gewone ronde 27,2 millimeter zadelpen. Als je goed kijkt, zie je toch een stukje aero in de staande buis...

Fiets
Outdoor multisporthorloge
Grit X, nieuw van Polar

Veel merken stellen de lancering van nieuwe producten vanwege het coronavirus even uit. Dat is best logisch te verklaren, want mensen hebben op dit moment wel andere dingen aan hun hoofd. Polar doet dat niet en vindt dit juist een mooi moment om met iets nieuws op de proppen te komen.

Fiets
Dit moet je weten over fietsverzekeringen

Advertorial - Ben je de eigenaar van een kostbare, mooie fiets? Dan wil je dat ook blijven. Maar, schrik niet: de teller van het aantal gestolen fietsen in Nederland staat op achthonderdduizend. Jaarlijks! Op Startpagina.nl kun je heel snel een geschikte fietsverzekering vinden.

Fiets
Verhalen over de koers
Procycling special

De redactie van Procycling heeft hard gewerkt aan een special waarin ze terugblikken op het tijdvak 2010-2020. Met verhalen over de epische duels tussen Tom Boonen en Fabian Cancellara, de opkomst van Team Sky, de glorieuze Girozege van Tom Dumoulin, de ontmaskering en val van Lance Armstrong en nog veel meer boeiende verhalen.

Fiets
Lichtgewicht klassiekere specialist
Merida Scultura Disc 8000-E

Dankzij het lichte CF4 frame, comfort verhogende S-FLEX zadelpen en hoogwaardige afmontage is de Scultura Disc 8000-E de perfecte racefiets voor klassiekers!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer