Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over hoe je een fiets goed in de kofferbak verstopt. Handig als je straks de fiets mee wilt nemen op vakantie.
Fiets
Met de fiets in de kofferbak op vakantie? Dat doe je in deze 11 stappen!

Er zijn genoeg manieren om je fiets per auto te vervoeren, maar hoe stopt je de fiets eigenlijk het best in de kofferbak? Wij zochten het uit en leggen in 11 stappen uit hoe je dat het beste kunt doen. 

Fiets
Fiets de Podcast: Shimano of SRAM?

Zit je in kamp Shimano of juist in kamp SRAM? Of laat je die keuze lekker over aan het fietsenmerk of Marktplaats? Waarom zijn deze twee merken de veelvraten als het aankomt op groepsets? En wat zijn eigenlijk de grote verschillen tussen Shimano en SRAM? Wij leggen het je uit in een nieuwe aflevering van Fiets de Podcast. 

Fiets
Tips voor Tourspel

De Tour de France kijken wordt nog leuker als je meedoet aan een Tourspel. Het maakt het net wat spannender: ook voor jou valt er iets te winnen aan de meet. Maar waar moet je bij het invullen op letten om goed te scoren? Wij geven wat slimme tips voor je Tourspel – zonder garanties…

Fiets
Bizarre declassering op NK

Stel: je bent net Nederlands kampioen geworden en je bent zó ontzettend blij, dat je uit vreugde twee handen in de lucht steekt. Is dat erg? Nee, op zich niet. Toch werd Finn Bastiaansen om die reden zaterdag gedeclasseerd op het NK voor nieuwelingen.

Advertorial
Fiets
 
Ontdek de DoubleShot: De prijswinnende minipomp van BBB Cycling

Compact maar krachtig, dat is de DoubleShot. In tweeën gesplitst past hij perfect in je zadeltas of fietsshirt. Eenvoudig te monteren en extra volume wanneer nodig. Geen wonder dat hij internationale designprijzen heeft gewonnen. #trots

Fiets
Officiële Tourpakket

Nog een week tot de Tourstart in Florence. Met dit Tourpakket bereid je je goed voor op de 111e editie van de Ronde van Frankrijk. Onmisbaar voor de echte wielerliefhebber. Bestellen? Dat kan online voor 13,95 euro. 

Fiets
Fietsen in La Plagne

Denk je aan La Plagne, dan denk je als wielerliefhebber natuurlijk aan de overwinning van Michael Boogerd. Wij trokken naar het skigebied om de omgeving verder te ontdekken. Spoiler: het viel niet tegen.

Advertorial
Fiets
Nu €10 korting op de Donrox Ride F511 elektrische fietspomp

Makkelijk jouw fietsbanden oppompen? Maak kennis met de Donrox Ride F511 elektrische fietspomp. Ideaal om mee te nemen en moeiteloos banden oppompen. Krijg nu €10 korting op dé best geteste fietspomp met de kortingscode “fietsnl10”.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden