Nieuwsbrief van 12-4-18 8:00:00
Online bekijken

Met de juiste bouwstenen
kun je mooie dingen maken

Kies voor zekerheid, gemak en transparantie, kies voor een deur met GND-garantie

Makkelijk en mooi gaan prima samen. Neem in uw bestek een deur met GND-garantie op: als architect en bestekschrijver heeft u alle vrijheid in vormgeving, afwerking en afmetingen en u weet zeker dat de houten binnen- en/of buitendeuren voldoen aan alle eisen op het gebied van brand- rook-, geluid- en inbraakwerendheid.

Voorkom gevaarlijke situaties: wijs de gebruikers van uw gebouw de juiste (vlucht)weg

De ontruimingsplattegrond lijst van RhinoSystems heeft een optimale signaalfunctie voor het tonen van vluchtroutes en is een welkome aanvulling voor gebouwen met vluchtplanroute aanduidingen.

Brandveilige kierafdichtingen met HARDCAST FSR 40

Om brandverspreiding als gevolg van branddoorslag vanuit de gevel zoveel mogelijk te verhinderen, zijn brandveilige kierafdichtingen een doorslaggevende factor. Om branddoorslag te beperken innoveert HARDCAST® met een kwalitatief hoogwaardige brandvertragende butyltape. De butyltape heeft brandklasse B en maakt het mogelijk om rondom kozijnen een luchtdichte en brandveilige detaillering  te realiseren.
Meer over brandveiligheid

Bouwkundige brandveiligheid

“Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel van ons werk, want elk nieuw producttype moet apart getest worden. En de regelgeving op het gebied van brandveiligheid wordt continu aangescherpt.” Elke ontwerper, bouwer en opdrachtgever ziet het belang in van brandveiligheid. Wie veiligheid serieus neemt, anticipeert op brandgevaar. Je moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in het gebouw waar je woont of werkt. En in dit geval is voorkomen zeker beter dan genezen.

Meer plafondinspiratie in Armstrongs A-book

Esthetiek, akoestiek, duurzaamheid en installatie. Dat zijn de belangrijkste pijlers van het A-book 2018. Het inspiratieboek toont het assortiment, laat zien welke mogelijkheden er zijn en brengt de nieuwste trends op het gebied van plafondinstallatie in beeld. Voor deze uitgave zocht Armstrong Ceiling Solutions nadrukkelijk de samenwerking met architecten.

Uw boodschap voor het voetlicht met een Madgrip logomat van Madico

Een duidelijke boodschap met een dubbele functie: niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een robuuste schoonloopmat. Leverbaar met een standaardtekst "Welkom" of "Niet roken" in 6 talen, of met uw eigen bedrijfslogo, in uw eigen bedrijfskleuren.

Met gepaste trots introduceren wij...

Het eerste NBD E-Magazine van 2018: Inrichting, vloeren, trappen en balustrades. Met prachtige foto's, details en artikelen van tien leveranciers en de NBD-redactie. Dit jaar mogen we nog drie van deze E-Magazines afleveren en we verheugen ons nu al op het resultaat. Het volgende NBD E-magazine komt in juni van de digitale pers: Installaties!
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.