Zo zit dat | Blij door de zon: feit of fabel? | DIY teken je vakantie | Zo sport je zonder stresshormoon aan te maken | Brieven van vreemden: dit is ‘postcrossing’
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Online versie
 
 
 
Image
Image
 

Illustratie Alja Horvat


Doe het zelf  


Heb je dat ook? Dat creativiteit soms een sluitpost is in je dagelijks leven? Zo teken ik graag, maar gaan er soms maanden voorbij zonder dat mijn potloden of aquarel de kast uit komen. Daarom vind ik je vakantie tekenen zo’n puik idee. Want je hebt en vrije tijd, en het levert je, buiten plezier nog meer voordelen op, zoals je in deze nieuwsbrief leest.  

En breek je gewoonlijk het hoofd wat te tekenen, op vakantie is dat varkentje zo gewassen. Het fijne, helblauwe zwembad waar je net nog in dobberde, je uitzicht over de bergen, die mooie zonsondergang: inspiratie genoeg. Bij mij werd het een weiland met koeien, al bleken die koeien nogal lastig. Toen mijn zoon vroeg waarom ik zo veel honden tekende, ben ik toch maar voor de zonsondergang gegaan.  
 
Doet het dus zelf, groeten namens Team Flow

 
Image
 
Image
Image
 

Een zonniger humeur door de zon, fabel of feit?

 

Je staat net iets opgeruimder op als de zon schijnt en hebt energie voor tien. Althans, zo voelt dat. Heeft de zon écht effect op je humeur?

 
Image
 

Sporten zonder stress? Het kan

 

Van sporten krijg je stress. Niet op de ‘ik moet ook nog naar de sportschool’-manier, maar je geeft het lichaam letterlijk een stressprikkel. Toch zijn er manieren waarop je die stress tot een minimum kan beperken.

 
Image
 

Postcrossing: wat is het precies en hoe begin je?

 

Een kaartje sturen naar een vreemde en er ook weer een of meerdere terugkrijgen: postcrossing is niet alleen leuk om te doen, het verbindt ook mensen. Dit is het en zo begin je.

 
Image
 

5x Flow + Agenda óf Scheurkalender cadeau

 

Rust en ruimte in je hoofd creëren? Ga dan voor een halfjaarabonnement op Flow (5 nummers) en ontvang de nieuwe Flow Agenda 2025 óf Scheurkalender 2025 cadeau. Samen voor maar 44,-.

 
Image
 

DIY: zo teken je je vakantie (en kom je tot rust)

 

Door te tekenen, leg je je zomer vast. Dat kan zowel op vakantie als thuis. Rustgevend klusje én fijne manier om op je vakantie terug te kijken. Ja, ook als je ‘niet kunt tekenen’.

 
Image
 

Met de seizoenen leven is beter voor je (en zo doe je het)

 

Soms vergeten we bijna dat de jaargetijden ons beïnvloeden. Door te leven met de seizoenen kun je je natuurlijke ritme beter vasthouden.

 
 
 
 
Image
Image
 

Zo houd je de seks levend in een lange relatie, 7 manieren om nee te zeggen + meer in de nieuwe Flow

 
  • 5x favoriete boeken van een schrijver.

  • Schaduwwerk: zo omarm je je minder mooie kanten.

  • Je huis inrichten als oase met groen en geel.

  • Extra: tekenschrift en paper dolls om aan te kleden.

  • + nog veel meer.
 
 

Webshop

Nieuw
 
Magazine
 
Specials
 
 
 
 
 

Klantenservice

Contact
 
Afmelden
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons via:

 
Instagram   Facebook   Pinterest  
 
Deze mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af
Afmelden | Privacy | Cookiebeleid

Flow Magazine is een onderdeel van de Roularta Media Group.
© 2024 Roularta Media Group, Alle rechten voorbehouden