ELF Voetbal nieuwsbrief van 22-04-2020
Met deze Ajacieden hoopt FC Barcelona zich deze zomer te versterken

Het seizoen lijkt afgelopen vanwege de coronacrisis en dus zijn veel clubs op de achtergrond al bezig met het volgende. FC Barcelona doet dat door interesse te tonen in spelers. Volgens El Mundo Deportivo en Sport gaat het daarbij om meerdere Ajacieden.


Lees verder
Lokeren-medewerker Brent Jolie: “Faillissement kwam niet onverwacht”

Maandag volgde verwacht maar pijnlijk nieuws uit het Belgisch voetbal. Sporting Lokeren heeft het faillissement aangevraagd. De ploeg uit de provincie Oost-Vlaanderen was sinds de jaren ’70 bijna altijd aanwezig in de hoogste voetbalafdeling van onze zuiderburen. De klap, hoewel aangekondigd, kwam dus flink aan. ELF Voetbal belde met Brent Jolie, communicatiemedewerker in het Daknamstadion.

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
Interview Özcan Yasar: “Slagen bij FC Utrecht is mijn grote droom”

Özcan Yasar had het zich afgelopen zomer voorgenomen. “Dit moest mijn jaar worden.” De achttienjarige aanvaller van FC Utrecht kan tevreden terugkijken. Hij presteerde uitstekend met Onder 19, speelde drie interlands voor Turkije Onder 18 en debuteerde in de Keuken Kampioen Divisie. “Ik wil bij FC Utrecht slagen. Dat is mijn grote droom.”

Lees verder
Win een halfjaarabonnement met deze enquête!

Een halfjaarabonnement op PANNA! of ELF Voetbal winnen? Beantwoord de vragen in onze enquête!

Lees verder
Deze wonderlijke aanvalslinie maakte FC Twente landskampioen in 2010

Hoe het Eredivisieseizoen 2019/20 afloopt, is nog onbekend. Tien jaar geleden zorgde de Nederlandse competitie voor een duidelijkere en minstens net zo spannende ontknoping. FC Twente werd tegen alle verwachtingen in landskampioen, mede door deze uitblinkers in de voorhoede. 

Lees verder
Interview Jop van der Linden: "Al met al was het verstandiger te stoppen"

Jop van der Linden (29) moest afgelopen zomer noodgedwongen stoppen als profvoetballer. Een carrière die hem in Nederland langs onder meer Go Ahead Eagles, AZ en Willem II leidde, werd afgesloten bij FC Sydney. Tegenwoordig is hij terug bij de club waar hij als kind ooit begon: Columbia Apeldoorn.

Lees verder