Spider-Man | The Matrix | Sing 2 | West Side Story | Monster Family 2 | Film & Flavour ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste filmliefhebber,

Wat fijn om je weer tot 22:00 te mogen ontvangen in onze bioscoop! Onze filmagenda is gevuld en je kunt nu tickets kopen. Wat ga jij als eerste doen? Naar de allernieuwste Spider-Man, een vrolijke familiefilm bezoeken, Film & Flavour bijwonen of toch een van onze andere filmtoppers bekijken?

Alle films→

Filmagenda ⤵️

Spider-Man: No Way Home

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Tijden & Tickets →

West Side Story

West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, is een uiterst geslaagde 2.0 versie van de verfilming van de wereldberoemde Broadway-musical. De film speelt zich af in het New York van 1957, en vertelt het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde.

Tijden & Tickets →

Monster Family 2

De griezeligste familie van Nederland is terug! Een jaar na het gelukkige einde van Monster Family 1 worstelt de familie Wensbot opnieuw met hun tekortkomingen.

Tijden & Tickets →

The Matrix Resurrections

De langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss keren terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.

Tijden & Tickets →
Films
Drijfzand
Film & Flavour: Spencer
Sing 2 (NL)
West Side Story

Specials ⤵️

Film & Flavour: Spencer

Op donderdag 3 en vrijdag 4 februari vertonen we de prachtige film Spencer in combinatie met een heerlijke koffie-, lunch- of wijnarrangement. Dit biografische drama vertelt het verhaal van prinses Diana. Een gezellig uitje voor een voordelige prijs!

Tijden & Tickets →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©