Een veilige, gezonde en duurzame werkplek bij detachering met deze handreiking
Veilig, gezond en duurzaam werken bij detacheringen. Dat zal toch wel goed geregeld zijn? In de praktijk blijkt dat dit lang niet altijd het geval is. Reden voor je organisatie om er aandacht aan te besteden! SBCM heeft de handreiking ´Veilig, gezond en duurzaam detacheren´ ontwikkeld. Hierin staan de verschillende rollen en verantwoordelijkheden in het detacheringsproces. Maar ook handige tips, tools, checklists en een modelovereenkomst om succesvolle invulling te geven aan veilig, gezond en duurzaam detacheren. Lees meer over deze handreiking.
   
 
 
 
 
   
Wil jij bijdragen aan een goed functionerende sociale werkgelegenheid en inclusieve arbeidsmarkt? Ben jij initiatiefrijk en sterk in adviseren? Solliciteer dan op de functie van adviseur bij SBCM. Voor ons team Sociale Werkbedrijven zoeken wij een adviseur en projectleider op junior/medior niveau, met ervaring in het werkveld en de sector, met een sociaal hart, een creatieve geest en een verbindende persoonlijkheid. Herken jij jezelf hierin? Of wil je meer weten over wat je gaat doen in deze functie? Bekijk dan de vacature en solliciteer op de functie van adviseur SBCM bij het CAOP!
 
   
 
 
 
 
   
Nog enkele plekken voor de training Vraaggericht coachen
Wil jij leren hoe je werknemers de regie kunt laten nemen over hun eigen ontwikkeling en doelen? Kom dan op 30 september naar de training Vraaggericht Coachen. Deze training gaat over JOU. Je leert vanuit welk mensbeeld jij communiceert en hoe dat je cliënt/werknemer ondersteunt, en welk effect dit heeft. Tijdens deze training sta jij centraal. Je leert kijken en reflecteren op jezelf met als resultaat dat je nog beter vraaggericht kunt coachen. Ben jij erbij? Lees de ervaringen van de voorgaande deelnemers en meld je ook aan voor deze training.
   
 
 
 
 
Agenda
 
 
Nieuwsbrief delen: Twitter Facebook LinkedIn
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag
Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl
Afmelden | Gegevens wijzigen | Doorsturen