Bekijk de webversie

Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt jou deze partnermailing aangeboden door Exact. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.

Met Fiscount achter de hand biedt jouw kantoor meer-waarde aan je klant


De dienstverlening van de accountant verandert sneller dan ooit. Ondernemers verwachten van hun accountants-, administratie- of (belasting)advieskantoor dat er duizendpoten werken, die breed ontwikkeld zijn en van alle markten thuis zijn.

Maar met de steeds veranderende wet- en regelgeving is het vrijwel onmogelijk om op alle vakgebieden specialist te zijn. Niemand kan van alle markten thuis zijn. Dat hoeft ook helemaal niet.

Fiscount is al meer dan 30 jaar hét kennis-, advies- en trainingscentrum voor de accountancybranche. Wij zijn jouw kennis- en sparringpartner, waardoor jouw kantoor alle specialismen in huis heeft. Als jij dat wenst, word je geheel of gedeeltelijk ontzorgd, ondersteund of begeleid. Precies op de manier zoals jij dat wenst. Met Fiscount achter de hand biedt jouw kantoor meer-waarde aan je klant!

Meer over Fiscount >>

Fiscount Modellenbank

De Fiscount Modellenbank geeft je (onbeperkt) toegang tot ca. 450 praktijkmodellen, verdeeld over globaal 20 inhoudelijke vakgebieden, (rekenmodellen, juridische modellen, checklists, stroomschema’s etc.) en is daarmee een grote bron van toegepaste vaktechniek.

Bekijk modellenbank >>

Cursussen, trainingen, webinars en opleidingen

Je cliënt verwacht van jou adequaat advies en actuele antwoorden op gestelde vragen. Ons educatieaanbod sluit daar perfect bij aan. Onze ervaren adviseurs staan midden in de praktijk als ‘adviseur van de adviseurs’. Zij staan met hun tips en tools garant voor een praktische vertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast ontwikkelen onze adviseurs cursussen, trainingen en leerroutes die zijn gebaseerd op actuele thema’s en naar de laatste stand van rechtspraak en wet- en regelgeving.

Cursussen en trainingen >>

Fiscount PE-tool

Als accountant moet je jaarlijks een Persoonlijk OntwikkelingsPlan maken voor dat betreffende kalenderjaar. Het uitgangspunt is dat de accountant zijn of haar vakbekwaamheid op het niveau houdt dat vereist is om zijn of haar werkzaamheden op professionele wijze te kunnen aanbieden en verrichten. Het leerresultaat moet hieraan bijdragen. Fiscount biedt je een gratis PE-tool waar je heel eenvoudig je voortgang kunt vastleggen. Maar belangrijker nog, in de tool tref je zes verschillende leerprofielen aan, voorzien van unieke leerroutes, waarmee jij je leerdoelen kunt behalen.

Probeer de gratis PE-tool >>

Jouw sparringpartner

Met beide voeten in de klei fungeren onze senioradviseurs als klankbord, reiken zij out-of-the-box-mogelijkheden aan en maken mogelijkheden tastbaar. Zij zijn dé sparringpartner voor (advies)vraagstukken op diverse gebieden.

Maak kennis met onze adviseurs >>