Ontdek Amerika met FOX, verre reizen van ANWB

Webversie

Ontdek grote Amerikaanse steden en natuurparken!

FOX en Amerika

Ontdek wereldsteden zoals New York en San Francisco of breng een bezoek aan een van de vele Nationale Parken. De bekendste zijn natuurlijk Bryce Canyon, Yellowstone, Yosemite en de Grand Canyon. In onze FOX Top 10 - Mooiste nationale parken van Amerika vertellen we je welke parken je verder ook écht niet mag missen!

Bekijk de mooiste Nationale Parken →

De mooiste steden van Amerika

Golden gate

Amerika is vooral geliefd bij natuurliefhebbers, maar je mag ook zeker een aantal populaire steden niet overslaan. Wandel over bruisende pleinen met straatartiesten en reusachtige wolkenkrabbers, bezoek San Diego Zoo en waag een gokje in Las Vegas. Wij hebben de mooiste steden van Amerika voor je op een rijtje gezet!

Ontdek de mooiste steden →

Met FOX op Privé rondreis naar Amerika

Cowboy

Wil jij het veelzijdige Amerika zelf ervaren? Kies dan voor een volledig georganiseerde individuele rondreis door Amerika met FOX. Ontdek diverse Nationale Parken en bruisende steden met jouw eigen huurauto in jouw eigen tempo. Verblijf daarnaast in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterren hotels. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten!

Bekijk de privé rondreizen →

Met FOX op Groepsrondreis naar Amerika

Groepsrondreis

Maak een onvergetelijk reis naar Amerika, niet in je eentje maar met een gezellige groep! Deel mooie momenten en ervaringen en geniet van al het moois dat Amerika te bieden heeft. Verblijf in comfortabele hotels met ruime kamers en laat je wijzen door de deskundige Nederlandssprekende gids die veel over het land zal vertellen. In het diverse aanbod Amerika groepsrondreizen bij FOX zijn veel excursies al inclusief, dus kies de reis die het beste bij jou past!

Bekijk de groepsrondreizen →
Lijn

Met FOX op Single groepsreis naar Amerika

Bryce

Is het altijd al jouw droom geweest om Amerika te ontdekken? Ga dan met FOX mee op single groepsreis! De Nederlandssprekende reisleider zal je in alle enthousiasme vertellen over de hoogtepunten van het land. Zoals ook bij onze andere reizen zijn veel excursies inclusief en overnacht je in centraal gelegen hotels, waarbij je met een single groepsreis de keuze hebt uit een kamer op indeling of alleengebruik. Kijk dus snel welke reis het beste past bij jouw wensen en ga op avontuur!

Bekijk de single groepsreizen →
Lijn

Met FOX op Familie rondreis naar Amerika

Grand Canyon

De familiereizen naar Amerika zijn een ware ontdekkingsreis voor zowel kind als ouders. Bezoek grote steden zoals Los Angeles en San Francisco of schitterende natuurverschijnselen zoals de Grand Canyon. Overnacht in kindvriendelijke accommodaties en wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider. Noord-Amerika is een enorm divers continent, waar het hele gezin hun ogen zal uitkijken!

Bekijk de familie rondreizen →

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.

Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

Of klik op afmelden.