Nieuwsbrief van 10-12-20 6:30:20
Online bekijken

... zorg je voor meer veiligheid, gemak en comfort

Razendsnelle ontwikkelingen in AI-technologie

De laatste maanden is de ontwikkeling van AI-technologie in een sneltreinvaart terechtgekomen. Mede dankzij corona, doordat er in strijd tegen corona ook hulp wordt gezocht in de technologie. Waar AI eerst vooral technische snufjes bood, wordt nu ook de meerwaarde gevonden in praktische toepassingen.

Optimaal comfort, energiebesparing en stijlvol design met de nieuwe Caleffi CODE® (serie 215)

Met Caleffi CODE® zet Caleffi verdere stappen in connectiviteit en digitalisering. Een intelligent geconnecteerd systeem, in een minimaal maar stijlvol design dat zich aan elke woonstijl aanpast, dat zorgt voor een optimale balans tussen verbruik en comfort.

Een derde van de Nederlanders is meer gaan ventileren door corona

Dat ventilatie belangrijk is voor gezonde en frisse lucht in huis was al lang bekend, maar door het coronavirus komt het onderwerp nog meer bij mensen in het vizier. Ventileren kan de kans op besmettingen met virussen mogelijk verkleinen en dat nieuws is aangekomen.

Nederland loopt warm voor elektrische designradiatoren

Elektrische radiatoren doen het goed. Niet verwonderlijk, want elektrisch verwarmen is vandaag geëvolueerd naar een energie-efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing, zeker in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen.

Nieuwe app: alle productinformatie voor professionals binnen handbereik

Van het eerste gesprek met de klant tot en met de installatie van het product: de nieuwe Villeroy & Boch app brengt alle relevante productinformatie samen. De app ondersteunt installateurs, showroompersoneel, planners en architecten bij hun dagelijkse werkzaamheden en is beschikbaar voor pc’s, smartphones en tablets.

De intuïtieve bedienmodule voor compact units

Speciaal voor de aansturing en bediening van WOLF compact units introduceert WOLF de nieuwe bedienmodule BMK Touch. Geheel passend binnen het WOLF-design maakt de BMK Touch een breed scala aan individuele instellingen mogelijk met een zeer eenvoudige bediening. De bedienmodule kan geïntegreerd in het apparaat toegepast worden, maar is ook beschikbaar als opbouw- of inbouwvariant.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.