Ontdek de mooiste plekken van Nederland, met je favoriete vinylplaat op de foto en ronddwalen in het prachtige park van Paleis Soestdijk
Zin 8

Zin 8

Tot 1 juli kosteloos thuisbezorgd met kortingscode GRATIS
Zin
Wat is Noordoost-Twente prachtig
Ontdek de mooiste plekken van Nederland

Veel Nederlanders vieren deze zomer vakantie in eigen land. Er zijn zoveel bijzondere plekken die het (her)ontdekken meer dan waard zijn. Wij geven alvast tips voor Noordoost-Twente.

Zin
Thuis bij rapper Typhoon
‘Je voelt de angst om geraakt te worden’

Aan Zin gunt Glenn de Randamie, bekend als Typhoon, een exclusief kijkje in zijn boerderij. “In 2004 kwam mijn nummer Familiair uit. Dat was de eerste keer dat ik sprak over familieaangelegenheden, ook de pijnlijke kant. ‘Samen eenzaam in dat huis’, was een van de zinnen. Het werd me niet in dank afgenomen, maar heeft wel gesprekken op gang geholpen waar we tot op de dag van vandaag baat bij hebben.”

Zin
Deze foto’s zorgen voor een glimlach
Met je favoriete vinylplaat op de foto

Deze creatievelingen stoften hun oude albumhoes af en gingen ermee op de foto. Met de juiste houding, achtergrond en kleding kreeg hun favoriete vinylplaat een nieuw leven. Van John en Yoko tot een heerlijke Best of-elpee.

Zin
Interview met schrijver Patrick Bassant
‘Uiteindelijk is de pen wel degelijk machtiger dan het zwaard’

Ja, hij houdt van bankhangen met een boek – en dat kan weer, nu hij zijn ambitieuze roman De vlinder in de inktpot heeft voltooid. Schrijver Patrick Bassant (1977) over besmeurde schoonheid, het gevaar van inkt voor schrijvers en over de kracht die er uit kunstenaarschap en idealen kan groeien.

Zin
Het park gaat tijdelijk open voor het publiek
Een wandeling over het landgoed van Paleis Soestdijk

Deze zomer kun je ronddwalen in het prachtige park van Paleis Soestdijk. Neem een kijkje in de watertoren uit 1680, bezoek het speelhuisje van de voormalige prinsesjes en ga met een zelf geplukt boeket bloemen naar huis.

Zin
Win kaartjes voor de première!
Marijn Brouwers zingt Halsema, Aznavour, Baker en Sinatra

Op 25 juli in première in het DeLaMar Theater: Soloquartet van Marijn Brouwers. De voorstelling is geïnspireerd op het repertoire van vier van zijn muzikale helden, aan wie hij eerder solovoorstellingen wijdde: Frans Halsema, Charles Aznavour, Chet Baker en Frank Sinatra. Wij mogen kaartjes weggeven voor de première - bekijk ook alvast een voorproefje!

Zin
5x Zin + prachtboek naar keuze
Hè fijn, zomerlezen

Waar je de zomer ook doorbrengt, een boek brengt je even helemaal in een andere wereld. Lekker lezend de zomer in? We selecteerden drie prachtige titels, waarvan je er één cadeau krijgt bij 5 nummers Zin. Samen betaal je nu maar € 25!

Je kunt kiezen uit deze drie:
- Eens ging de zee hier tekeer van Eva Vriend (t.w.v. € 24,99)
- De slaap die geen uren kent van Sebastiaan Chabot (t.w.v. € 21,99)
- Aurora schrijft van H.M. van den Brink (t.w.v. € 21,99)

Zin
Hoe pak je dat aan?
Een baan vinden in tijden van corona

Gevraagd of ongevraagd beland je soms op een punt dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Een goed moment om niet blind te gaan solliciteren maar te reflecteren op wat je echt wilt en kunt. Hoe pak je dat aan in tijden van corona? 

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer