Browser versie
Cavalluna Rotterdam Ahoy
CAVALLUNA voor de 7e keer in Rotterdam Ahoy
CAVALLUNA voor de 7e keer in Rotterdam Ahoy

Ga mee op een mysterieuze reis door de hoogtepunten van CAVALLUNA. Aanschouw populaire scenes uit "Companions of light", "World of Fantasy" en "Legend of the Desert". Een fantastische show vol adembenemende acrobatiek en sensationele choreografieën, waar mens en dier samen schitteren.

Jij kan er bij zijn! Op 12 en 13 maart strijkt het CAVALLUNA gezelschap voor de 7e keer neer in Rotterdam Ahoy. Met ruim 7,5 miljoen bezoekers is CAVALLUNA Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden. Dit wil je niet missen!

Lees meer
Cavalluna valentijn
Kleurplaat

Vier de liefde tijdens CAVALLUNA en neem jouw date gratis mee op zaterdagavond 12 maart. Verras jouw geliefde, vriend of vriendin met een datenight tijdens CAVALLUNA en geniet van een prachtige show. Klik hier om jouw tickets te bestellen. Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Ook voor de kleinere paardenliefhebbers hebben we dit jaar weer een hele leuke kleurplaat ontworpen. Binnenkort komen we met een toffe kleuractie! Pak dus snel de kleurpotloden, krijtjes en crayons uit de kast en ga aan de slag. Houd onze kanalen goed in de gaten en maak kans op mooie prijzen. Klik hier om de kleurplaat te downloaden.

Valentijn
Kleurplaat
KOOP NU JE TICKETS!
Cavalluna Rotterdam Ahoy
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Afmelden
Newsletter2022-02-10 16:42:01