Eerste kunstbeurs van het nieuwe jaar

Art Arnhem

9 & 10 januari 2021

Art Arnhem is de eerste kunstbeurs van 2021. Op zaterdag 9 en zondag 10 januari is de prachtige Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem de basis van Art Arnhem. Tijdens de beurs exposeren circa 70 kunstenaars hun kunst van hoog niveau.

Uiteraard is door de organisatie rekening gehouden met het nog altijd aanwezige Coronavirus. Op www.artarnhem.nl/bezoeken vindt u de maatregelen en kunt u uw tickets kopen. U krijgt 50% korting op uw tickets als u kortingscode EM1220 toepast op uw bestelling. Mocht de beurs om overheidsmaatregelen niet door kunnen gaan, kunt u uw tickets omzetten naar een nieuwe datum of u krijgt uw geld terug. 
Art Arnhem 2021

Mooi cadeau voor de feestdagen:

Cohen's Choice

Cohen's Choice toont prachtige foto's op zeer groot formaat (vrijwel tabloid) van 47 kunstwerken, die geselecteerd op techniek, kleur en afbeeldingen worden gepresenteerd. Cohen's Choice is een genot voor het oog, een boek om in te zien en weer in te zien en te delen met vrienden en kennissen. Het is een waardevol bezit en een origineel en prachtig cadeau.

Het boek heeft een strikt beperkte oplage van 2.000 exemplaren en elk boek is met de hand genummerd. 

U bestelt Cohen's Choice nu met 10 euro korting voor slechts € 39,90 via www.kunstweek.nl/CohensChoice.

Van Armando tot Zadkine

Tentoonstelling De Wieger

Het onderwijsechtpaar Lex en Leonie van de Haterd begon circa dertig jaar geleden met het verzamelen van illustraties die kunstenaars als Leo Gestel, Hendrik Wiegersma, Charles Eyck en Joep Nicolas maakten voor het tijdschrift De Gemeenschap. In De Wieger is nog tot 14 maart 2021 een grote overzichtstentoonstelling te zien met circa 200 werken uit hun verzameling. Bezoekers aan de tentoonstelling kunnen ter plekke een app downloaden waarin de verzamelaars bijzondere verhalen en hun persoonlijke kijk op de collectie delen. Voor alle informatie zie www.dewieger.nl

Tijdelijk prachtig welkomstgeschenk
Steun Beeldende Kunst & kunstenaars in Nederland

Bent u al Vriend van Stichting Kunstweek?

Stichting Kunstweek heeft als doel het vergroten van de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en Nederlandse beeldend kunstenaars in het bijzonder. Dat doet de stichting onder meer door het uitgeven en het verspreiden van het Jaarboek Kunstenaars. Verder organiseert de stichting al tientallen jaren de Nationale Kunstweek en de verkiezing Kunstenaar van het jaar: Mede door de financiële en morele steun van Vrienden kunnen wij onze inspanningen voor kunstenaars en beeldende kunst in Nederland blijven volhouden. We hopen dat u Stichting Kunstweek ook wilt steunen. U krijgt dan meteen drie cadeaus van ons ter waarde van € 275,-!

U leest alles over de cadeaus en voordelen die u als Vriend krijgt op www.kunstweek.nl/vriend.asp. Mogen wij ook u toevoegen aan onze Vrienden?
Ik wil Vriend van Stichting Kunstweek worden!
Facebook
Website
U ontvangt deze nieuwsbrief als abonnee op het E-magazine van Stichting Kunstweek.
Wilt u uw e-mailadres wijzigen of de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
U kunt
 hier uw gegevens wijzigen of uw e-mailadres uitschrijven