Minister geeft toe: forse vertraging infra-projecten door stikstof
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Met man en macht werken aan de Blankenburgtunnel, met zijn 4.100 ankers
De Blankenburgverbinding is een nieuw aan te leggen stuk snelweg nabij Rotterdam. Een indrukwekkend, ruim 1 miljard euro kostend project. Kunststukje binnen de nieuwe verbindingsroute is de Maasdeltatunnel, bijgenaamd Blankenburgtunnel. Funderend Nederland werkt hier met man en macht aan het fundament voor de toeritten en het bouwdok. BouwMachines kijkt mee met De Vries Titan, dat vier boorstellingen inzet.
Minister geeft toe: forse vertraging infra-projecten door stikstof

Vooral grote infrastructuurprojecten die te veel stikstof uitstoten, kunnen in sommige gevallen jaren vertraging oplopen door de stikstof- en PFAS-crisis. ‘Enkele projecten’ kunnen in hun huidige vorm misschien helemaal niet doorgaan. 

Lees verder >
Lagemaat sloopt oude garage met Demarec betonscharen

Een voormalige garage van Land Rover in Nieuwegein valt momenteel ten prooi aan de sloopmachines van Lagemaat uit Heerde. Het bedrijf zet een Komatsu PC390 HRD met 27 meter sloopgiek en een Caterpillar 325F in om het vier etages tellende gebouw te slopen.

Lees verder >
JCB Fastrac is opnieuw de snelste tractor ter wereld: ruim 217 kilometer per uur

De JCB Fastrac is opnieuw gekroond tot de snelste tractor ter wereld. De trekker bereikte een topsnelheid van 135,191 mijl per uur (217,568 km/uur).

Lees verder >
Nieuw uiterlijk voor Hyundai machines uit de A-serie

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) heeft het nieuwe uiterlijk onthuld voor de machines uit de A-serie. Het traditionele geel van de arm en giek van de graafmachines en wielladers is bij de A-serie vervangen door grijs-groen, identiek aan de kleur van de onderwagen.

Lees verder >
OilQuick en Engcon verdiepen samenwerking

OilQuick, leverancier van volautomatische snelwisselsystemen, en Engcon, leverancier van draaikantelstukken, gaan hun samenwerking verder verstevigen.

Lees verder >
Nieuw: Emissiebeperking Update

Het verminderen van de uitstoot van machines: iedereen moet eraan geloven. Maar hoe doe je dat?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze maandelijkse thema-update.

Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright