5 extra spaarzegels bij diverse aanbiedingen
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Sparen voor het gezelligste dagje uit! U kunt nu bij Poiesz sparen voor een compleet busarrangement inclusief vervoer en toegangsbewijs voor De Huishoudbeurs! De Huishoudbeurs vindt dit jaar van 17 t/m 25 februari plaats in de Amsterdam RAI. We hebben natuurlijk nog veel meer verse wintercadeaus. Deze week krijgt u maar liefst 5 extra zegels bij onderstaande aanbiedingen.
Gourmet Gold 8-pack of Beneful droog
diverse soorten
doos à 680 gram/zak à 1400/1500 gram
Grolsch Herfstof Winterbok
tray van 3-6 flesjes à 30 cl/blik à 50 cl
 
Sun vaatwastabletten
diverse soorten
2 pakken à 24/38 stuks naar keuze
 
Always
diverse soorten
2 pakken à 9-40 stuks naar keuze
 
Meer informatie >
“Terecht de allerbeste supermarkt.”
“Als verloskundige komt het regelmatig voor dat ik naar een bevalling moet terwijl ik met een volle kar in de winkel sta. Gelukkig is Poiesz dan altijd zo vriendelijk om de boodschappen zolang voor me te bewaren. Als je het mij vraagt is Poiesz daarom ook niet voor niets uitgeroepen tot allerbeste supermarkt! Overigens heb ik nu een oplossing gevonden voor mijn ‘probleem’: Online bestellen! Poiesz bezorgt namelijk ook gewoon aan huis!”

Petra Kortekaas
klant bij Poiesz Oosterwolde
Lees meer >
We hebben er een nieuwe supermarkt in het Noorden bij! Vorige week is ons nieuwe filiaal in Grootegast feestelijk geopend. Daarmee komt het aantal filialen nu op 69!
Bekijk de openingstijden hier >
Het Noorden brengt voor Poiesz in elk seizoen de leukste activiteiten, spaaracties en de lekkerste producten. Want waarom zouden we verder zoeken, als er zoveel leuks te beleven en te proeven is uit onze eigen streek?
Naar landkaart >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.