Bekijk deze nieuwsbrief online
   
 
dinsdag 4 september 2018
 
AV-belastingcongres
 
 
Belastingplan 2019. De fiscale plannen raken ons allemaal! Blik samen met AV vooruit tijdens het AV-belastingcongres op 28 november in het Postillion Bunnik. Volg de boeiende plenaire en specifieke branchesessies (Bouw, Horeca, Online business en Automotive). Meld nú aan met vroegboekkorting!
 
 
 
 
Heleen Elbert
Plenair Heleen Elbert
Belastingplan 2019 en de tien belangrijkste eindejaarstips. Heleen bespreekt de fiscale actualiteiten voor 2019 in vogelvlucht met u!
Klik hier voor meer informatie
 
 
 
 
Marja van den Oetelaar
Plenair Marja van den Oetelaar
BTW plannen voor 2019 en de gevolgen voor uw dagelijkse praktijk. Er gaat veel veranderen op BTW gebied, zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan!
Lees meer over haar sessie
 
 
 
 
Dik van Leeuwerden
Plenair Dik van Leeuwerden
Loonheffingen; actuele ontwikkelingen en de plannen voor 2019. Met o.a. evaluatie WKR, wijzigingen in de 30% regeling, hoe profiteren werkgevers optimaal van subsidies in de loonsfeer etc.
Bekijk de info over deze sessie
 
 
 
 
Marcel Franssen
Plenair Marcel Franssen
Fiscale aansprakelijkheid (bestuurders-, keten- en inlenersaansprakelijkheid). Wat is het, hoe herken je het en hoe kun je het beperken of zelfs voorkomen?
Meer info over deze sessie
 
 
 
 
#Hoedanprecies in de branchesessies
In de branchesessies Bouw, Horeca, Online business, Automotive legt een specialist met veel praktijkervaring in zijn branche u uit wat u volgend jaar kunt verwachten. Volg 2 sessies naar keuze!
 
 
 
 
Jan Rolleman
Uitgelicht branchesessie Automotive
Jan Rolleman bespreekt in de branchesessie Automotive de actuele fiscale ontwikkelingen in de autobranche met u aan de hand van praktijkcasussen. Een greep uit de onderwerpen: Actuele ontwikkelingen in de bijtelling, toenemende flexibilisering via mobiliteitsbudgetten en private lease, actualiteiten bij de invoer en uitvoer van auto’s en de fiscale stand van zaken met betrekking tot elektrisch rijden.
Schrijf u in kies voor deze sessie
 
 
 
 
Vroegboekkorting
Vroegboekkorting

Maak nu gebruik van de vroegboekkorting! Meld u snel aan en ontvang 50 euro vroegboekkorting. En voor elke extra kaart krijgt u maar liefst 100 euro korting.
• Vroegboekprijs € 345,-
• Abonnees AV-magazine € 325,-
• Vriend van AV € 295,-
(prijzen zijn excl. BTW)

PE-punten: 
• NBA 6 punten 
• RB 5,5 punten in aanvraag
• NOAB punten in aanvraag
Klik hier om u aan te melden
 
 
 
 
Deze mailing is mogelijk gemaakt door