Gawalo
Online versie
Met warmte uit eigen riool woning verwarmen
Actief warmte terugwinnen uit het rioolwater voor het de woning verlaat, en daarmee de woning of tapwater verwarmen. Op deze manier kunnen huishoudens 600 kubieke meter gas per jaar besparen.
Lees verder >
Bereken invloed ventilatie op besmettingskans met gratis rekentool
Het Masterplan Ventilatie heeft een gratis tool ontwikkeld die professionals helpt de ventilatie in gebouwen te optimaliseren. Met de rekentool kunnen professionals de invloed van ventilatie inschatten op besmettingskansen in onder andere kantoren, scholen en verpleeghuizen.
Lees verder >
“Een goede leverancier biedt inhoudelijk correct en concurrerend aan”
“Als inkoper ga je op zoek naar de juiste partijen om mee samen te werken. Het is een constante zoektocht naar de balans tussen de belangen van Unica en die van onze leveranciers.” Aan het woord is Willy van Gennip, projectinkoper bij technisch dienstverlener Unica.
Lees verder >
Infographic: in tien stappen naar optimale ventilatie in verpleeghuizen
Om de besmettingsrisico’s met luchtweginfecties in verpleeghuizen zo klein mogelijk te houden, is inzetten op aanvullende ventilatie-maatregelen aan te raden. Hoe? dat staat in een infographic van het  Masterplan Ventilatie.
Lees verder >
Veelgestelde vragen over waterleidingen en binnenriolering: overzicht
Wat zijn veelgestelde vragen over leidingen en binnenriolering? Daarvoor gingen we ten rade bij Wavin Group en DYKA Group. Dit is het overzicht van de vragen die we de komende tijd zullen belichten.
Lees verder >
Meer op gawalo.nl
Partnernieuws
Thermostatische voormengkraan biedt veiligheid tegen brandwonden
Sinds corona deel uitmaakt van ons leven lezen we vaak over de noodzaak de handen regelmatig en grondig te wassen. Daarbij is het belangrijk om bacteriegroei in de leidingen tegen te gaan. Een thermostatische voormengkraan biedt absolute veiligheid.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zorg & Gezonde gebouwen
Marktinzichten en verkoopkansen. Wil jij kennis en inzicht opdoen die helpen bij het maken van strategische keuzes? Met de Sector Analyse 'Zorg & Gezonde gebouwen' ben je volledig op de hoogte. 
Whitepaper
Zes tips om online klanten te werven
Lees verder >
Topjobs
(Senior) Calculator Engineer W (HVAC)
Strukton Worksphere
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright